Ήταν αρχές Απριλίου όταν είχε κάνει καταγγελία η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη, Σοφία Μιχαλοπούλου για ενδοοικογενειακή βία.

Μάλιστα, είχε αναφερθεί πως ο ίδιος έπιασε από τον λαιμό τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια ενός καβγά με αποτέλεσμα ο καλλιτέχνης να καταλήγει στο αυτόφωρο.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η Σοφία Μιχαλοπούλου μίλησαν στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» με αφορμή με το περιστατικό που τους οδήγησε στα δικαστήρια:

Στον εισαγγελέα ο Γιάννης Γιοκαρίνης

«Δε μετράω τη μέρα που παντρευτήκαμε, αλλά τη μέρα που γνωριστήκαμε 20 χρόνια πριν. Παλιότερα σου είχα πει ότι είναι δίπλα μου σαν βράχος. Ακουμπάω πάνω της, ηρεμώ, τη λατρεύω, με λατρεύει» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η σύζυγός του πρόσθεσε:

«Αν δε με αγαπούσε θα έκανε τόσες προσπάθειες να ξεπεράσει τον αλκοολισμό του, το τέρας που τον έτρωγε; Με τίποτα. Η μέρα που συνέβη το δικό μας περιστατικό, ήταν ακριβώς μια μέρα μετά τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Σκληρό πράγμα. Αυτή η σύνδεση που κάνανε και πήρε τέτοια διάσταση το θέμα… έγινε κανιβαλισμός. Ο Γιάννης δεν είναι βίαιος. Ο Γιάννης εφόσον υπήρχε αυτός ο λαβύρινθος στο κεφάλι του που τον οδηγούσε στη μνήμη της εξάρτησης, αυτό τον έκανε να λειτουργεί όπως πριν, εξαρτημένος, μεθυσμένος δηλαδή.

«Αυτός ήταν ο λόγος που πήρα την αστυνομία»

Εκεί φοβάσαι τι θα φέρει το μετά. Αυτός ήταν ο λόγος που πήρα την αστυνομία, για να μη γίνει κάτι χειρότερο. Ο Γιάννης μου είπε ότι κατάλαβε τον φόβο μου γιατί ξέρει τι μου έχει βγάλει ο αλκοολισμός του, αυτό όμως που έκαναν τα κανάλια και η διάσταση που πήρε όλο το πράγμα τον τρέλανε και σκέφτηκα ότι θα έχουμε αντίποινα για κάτι που φταίνε οι άλλοι. Μεταξύ μας καταλαβαινόμαστε. Ήταν πολλοί λίγοι αυτοί που χειρίστηκαν το θέμα ανθρώπινα και όχι κουτσομπολίστικα και κίτρινα. Η μητέρα μου κόντεψε να πάθει έμφραγμα, την πήραν τηλέφωνο και της λέγανε ότι έχω πεθάνει, ότι με έχει στραγγαλίσει, με έκλαιγε στο μπαλκόνι».

Διαβάστε επίσης: Αθώος ο Γιάννης Γιοκαρίνης μετά τη σύλληψή του – Έφυγε μαζί με τη σύζυγό του από τα δικαστήρια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ