Το απόγευμα της 6ης Ιουνίου 2023 έγινε γνωστή η είδηση πως ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή, νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Σωτηρία με πνευμονικό οίδημα.

Η Αννούλα Φλωρινιώτη ήταν συντετριμμένη με την απώλεια του μπαμπά της, καθώς όπως δήλωσε και η ίδια η σχέση τους ήταν κάτι περισσότερο από την απλή σχέση πατέρα-κόρης.

Σήμερα το 40ημερο μνημόσυνο του τραγουδιστή

Το μεσημέρι του Σαββάτου (15/7) στον Ιερό Ναό Παναγιάς «Ρόδον το Αμάραντον» στον Πειραιά, παρουσία αγαπημένων φίλων και συγγενών τελέστηκε το 40ημερο μνημόσυνο του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στην εκκλησία όπου τελέστηκε το μνημόσυνο με την Αννούλα Φλωρινιώτη να είναι ιδιαίτερα συγκινημένη.

Στο μνημόσυνο βρέθηκε επίσης η Γωγώ Γαρυφάλλου, αλλά και η ηθοποιός Λίλιαν Αρχοντή με την κόρη της.

Ο Νίκος και η Αννούλα Φλωρινιώτη

Η περιπέτεια του Νίκου Φλωρινιώτη με την υγεία του περίπου είκοσι μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του, ο Νίκος Φλωρινιώτης εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τη δική του μάχη με τον καρκίνο, η οποία κρατά 5 χρόνια τώρα.

«Βγήκα να το πω γιατί θέλω να δώσω κουράγιο και σε άλλους ανθρώπους. Πρέπει να δίνουμε μάχη, πρέπει να κάνουμε τακτικούς ελέγχους για να προλαβαίνουμε πράγματα. Εγώ το αμέλησα και για αυτό ταλαιπωρούμε αυτή τη στιγμή. Ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Φλωρινιώτης: «Η περιπέτεια μου με τον καρκίνο ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια»

Γιάννης Φλωρινιώτης: Που και πότε θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνό του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ