Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχώρησε οικειοθελώς προ ημερών από το Survivor. Μετά την σύντομη παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο βρέθηκε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για όλα. Τον λόγο που αποφάσισε να λάβει μέρος στο ριάλιτι, αλλά και τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει. Την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο ηθοποιός αποφάσισε να τη μοιραστεί με τον Νίκο Μουτσινά. Δημοσίευσε ένα κοινό τους βίντεο από το πλατό του «Καλό Μεσημεράκι». Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που του έδειξε και έστειλε τις δικές του ευχές για το 2022.

«Ένα σύντομο αλλά μοναδικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Σας ευχαριστώ όλους και τον κάθε ένα ξεχωριστά για την αγάπη που μου δείξατε. Τα πιο σημαντικά είναι οι αναμνήσεις που κρατάμε, σπουδαία μαθήματα ζωής και πόση σημασία έχει στο τέλος η κάθε ημέρα. Όσες και αν είναι οι δυσκολίες να μην αλλοιώνεσαι, να διαφυλάξεις όσα σε κάνουν άνθρωπο με συναισθήματα. Να εκτιμήσεις την αξία της ψυχικής υγείας, να εστιάσεις στις απλές καθημερινές κατακτήσεις.

Αυτό εύχομαι σε όλους για το 2022 να εστιάσετε στην υγεία-σωματική και ψυχική, την αγάπη και την αλληλεγγύη.
Παράλληλα ,θα ήθελα να ευχαριστήσω το @skaitv.gr για τη φιλοξενία, την εταιρεία @panik_entertainment_group και την εθελοντική ομάδα @connectyourcity για την υποστήριξη. Μέχρι να συναντηθούμε ξανά από κοντά μείνετε ασφαλείς και γεμάτοι αγάπη και ενέργεια για ζωή. @kalomesimeraki να έχουμε! (Μουτσινάς θεός)», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Ο λόγος που ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είπε «ναι» στο Survivor

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου δήλωσε πως είπε το «ναι» στην παραγωγή του Survivor, λόγω της κρίσης, αλλά και γιατί αυτός ήταν ένας δίαυλος για να έχει βήμα ώστε να προβάλει τη δουλειά που κάνουν με την εθελοντική ομάδα στην οποία είναι. «Πέρα από την κρίση που έχουμε, έχουμε μια ομάδα που τρέχουμε και ο μόνος τρόπος για να έρθουμε σε εκπομπές, να φανούμε στην τηλεόραση και σε οτιδήποτε χρειάζεται για να δείξουμε τον σκοπό και το έργο μας, ήταν ένας δίαυλος επικοινωνίας το Survivor, μια καλή σειρά, κάτι», ανέφερε συγκεκριμένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ