Με απώλειες αγωνίστηκαν το βράδυ της Κυριακής οι Διάσημοι. Ο Γιωρίκας Πιλίδης βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με το στομάχι του. Ο 21χρονος παλαιστής που έχει κερδίσει το κοινό του Survivor, αλλά και την εκτίμηση των συμπαικτών του έχει αναφέρει πολλές φορές ότι αντιμετωπίζει ισχυρούς πόνους. Ο ίδιος δεν έχει μάθει να λαμβάνει τόσο λίγη τροφή. Το αντίθετο μάλλον, λόγω των υψηλών απαιτήσεων των προπονήσεών του. Έτσι, αυτό του έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο παιχνίδι. Ο πρώην συμπαίκτης του Γιωρίκα Πιλίδη, Γιάννης Χατζηγεωργίου, βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day και αποκάλυψε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στους συνεργάτες της ότι η αφαγία ήταν από τα κύρια προβλήματα που αντιμετώπιζαν όλοι. Ακόμα περισσότερο, ο αθλητής Γιωρίκας Πιλίδης.

«Πάθαμε ένα σοκ. Δύο κουταλιές ρύζι. Η αφαγία είναι το πιο δύσκολο. Αυτό βασάνισε και τον Γιωρίκα Πιλίδη από τη δεύτερη μέρα. Το παιδί ήταν καταβεβλημένο και έλεγε «πως θα το αντέξω αυτό». Το παιδί είχε συνηθίσει να τρώει 4.000 θερμίδες την ημέρα. Μπορεί στον 1,5 μήνα να το συνηθίζει το σώμα», ανέφερε αρχικά, ενώ συνέχισε επισημαίνοντας τα συμπτώματα που μπορεί να φέρει. «Η αφαγία, επειδή έχει ναυτία, τάση για εμετό, πόνους στο στομάχι φρικτούς, μπορεί να σε βασανίσει», είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για τον Γιωρίκα Πιλίδη.

Παράλληλα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το reality επιβίωσης αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι, επισήμανε ότι το reality στοιχείο ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Ο ηθοποιός πιθανολογεί ότι αν είχε πάει στην ομάδα των Μαχητών θα είχε κάτσει παραπάνω στο παιχνίδι. Ο ίδιος τοποθετήθηκε και για τους καινούργιους παίκτες, αλλά και τις εξελίξεις του παιχνιδιού. Θυμίζουμε ότι ο ίδιος είχε αναφέρει πως ο Βαλάντης είχε παίξει κομβικό ρόλο στην αποχώρησή του από το παιχνίδι, καθώς υπήρχαν συνεχείς εντάσεις ανάμεσά τους. Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ηθοποιών, ο οποίος έχει πληγεί από την πανδημία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ