Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει στο Twitter για την συμμετοχή του στο Asia Express.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι σε πρώτη φάση δεν ήθελε να συμμετέχει στο παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια ανέφερε τα σχόλια που διαβάζει στο Twitter δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου.

«Η πρόταση έγινε πριν ξεκινήσει το Asia Express. Στην αρχή δεν θέλαμε ούτε εγώ ούτε η Μαρία να πάω αλλά στο τέλος με έστειλε στο παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρει το Twitter, υπολογίζω μόνο αυτούς που έχουν γνώμη και υπολογίζω.

Δέκα καρεκλάτους, δεν με ενδιαφέρει, που η δουλειά τους είναι να παρακολουθούν από το GNTM μέχρι το δικό μας και η δουλειά τους είναι αυτή. Και που ασχολούμαι με αυτούς, “Τον μαύρο Πιτ”, “κλαίω μόνη μου τα βράδια”, είναι αστείο. Το εάν εκτίθεσαι δημόσια δεν έχει κανένα δικαίωμα να εκφράζει και ένα ρε».

Για τη συμμετοχή της Μαρίας Κορινθίου στο πρωινό του ANT1 ανέφερε: «Δεν μπορώ να απαντήσω εάν θα κάνω καμία εκπομπή. Κάθε χρόνο λαμβάνουμε προτάσεις να κάνουμε εκπομπές και του χρόνου μπορεί να μας δείτε και μαζί. Η συμφωνία της Μαρίας είναι να είναι σε συγκεκριμένες ενότητες της εκπομπής. Γυρνάνε και λένε “α, έχει περισσότερο χρόνο από τη Δούκισσα”. Είναι αστείο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ