Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Γιάννα Τερζή το απόγευμα της Τρίτης 30/4. Η τραγουδίστρια μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Ήμουν για κάποιους μήνες σε αμαξίδιο. Ήταν ένας όγκος στον νωτιαίο μυελό και είναι πολύ σπάνιο αν αφαιρεθεί με επιτυχία να μην σου αφήσει κάποιο νευρολογικό πρόβλημα. Θα μπορούσα να έχω μείνει σε αμαξίδιο ή να έχω κάποιο σοβαρό νευρολογικό πρόβλημα.

Όταν μου το είπε ο γιατρός στο τηλέφωνο, νόμιζα ότι θα πάθω εγκεφαλικό. Ο πατέρας μου το έμαθε αφού είχαν πάει όλα καλά, μήνες μετά την επέμβαση. Η επέμβαση κράτησε 11 ώρες και απέκρυψα την ημερομηνία από τους γονείς μου. Αυτός που με συνόδευσε ήταν ο αδελφός μου», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Πιο δύσκολο από όλα ήταν η αποκατάσταση. Προετοίμαζα τον εαυτό μου για τη ζωή στο αμαξίδιο. Ξαναγνώρισα το σώμα μου από την αρχή, ξαναπερπάτησα από την αρχή, τα έκανα όλα από την αρχή».

«Είσαι στους τέσσερις τοίχους και παλεύεις με τους δαίμονές σου. Σε κάποια φάση το σώμα μου ήταν τόσο ανεξέλεγκτο και από πόνους και από κινήσεις που…», είπε η Γιάννα Τερζή.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννα Τερζή: «Ήμουν τρεις εβδομάδες στην κλινική και μετά φεύγεις από εκεί με αμαξίδιο»

Γιάννα Τερζή για την περιπέτεια με τον καρκίνο: «Μέχρι να σηκωθώ από το αμαξίδιο, με έκανε να αισθάνομαι μια ντροπή»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ