Η Γιάννα Τερζή παραχώρησε μια συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 και στον Τάσο Ριζόπουλο και μίλησε για την περίοδο που χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση εν μέσω καραντίνας.

Η τραγουδίστρια ανέφερε για την υγεία της: «Είχα τη συμπαράσταση του αδερφού μου, αλλά δεν μπορείς να έχεις όποιον θέλεις κι όποτε θέλεις… Ήταν δύσκολα μέσα στον Covid να έχεις θέμα υγείας. Όχι μόνο για εμένα, αλλά για οποιονδήποτε άνθρωπο είχα θέμα υγείας μέσα στον covid. Ήταν ένα έξτρα θέμα, που σου έκανε την κατάσταση πιο δύσκολη. Υπήρχε αυτό με τις καραντίνες, τα έξτρα χαρτιά και δεν σου φτάνει όλη σου η αγωνία, πρέπει να φοράς και τις μάσκες, το οποίο το πέρασα εγώ, όπως κι οι άλλοι ασθενείς».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Με έβγαλε πολύ πιο δυνατή. Ξέχασα τον covid και το εξωτερικό κι ήταν η ίδια η κατάσταση πολύ δύσκολη. Έπρεπε να οπλιστώ με δύναμη, που δεν ήξερα ότι την είχα για να το αντιμετωπίσω κι αναγκαστικά ψάχνεις μέσα σου αποθέματα, τα βρίσκεις και δεν ήξερες κι εσύ ο ίδιος ότι τα είχες» ανέφερε η Γιάννα Τερζή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ