Η Παρασκευή Κερασιώτη, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 3, πρόσφατα ήρθε ξανά στην επικαιρότητα λόγω της απόφασής της να εργαστεί ως σερβιτόρα σε κρεπερί στη Μύκονο.

Απαντώντας σε όσους την έκριναν γι’ αυτό, η ίδια είχε δηλώσει στη κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά Των Κου Κου”: “Δουλεύω σε ένα μαγαζί στη Μύκονο γιατί λόγω κορονοϊού μόνο με το μόντελινγκ, δεν βγαίνει. Η βασική μου δουλειά και η λατρεία μου είναι το μόντελινγκ. Επέλεξε να κάνω μία άλλη δουλειά για να τα βγάλω πέρα. Το μόντελινγκ δεν θα το παρατήσω ποτέ. Μέσα από το GNTM κατάφερα να είμαι εδώ και να δουλεύω. Το ότι επέλεξα για λίγο καιρό να κάνω αυτή τη δουλειά στη Μύκονο, δεν σημαίνει ότι παρατάω το μόντελινγκ. Κάνω αυτή τη δουλειά για να μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι, έχουμε κάποιες ανάγκες, οπότε μέσα από τη δουλειά στη Μύκονο, προσπαθώ να βοηθάω και την οικογένειά μου και είμαι χαρούμενη. Όλοι, για να φτάσουμε κάπου, ξεκινάμε από χαμηλά“.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η μελαχρινή καλλονή με την τσιγγάνικη καταγωγή, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά -μέσω Instagram- το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τους προηγούμενους μήνες.

“Θέλω να μοιραστώ μαζι σας μια ιστορία μου .Πριν απο περιπου 5-6 μήνες ειχα γίνει πολυ σκληρή με τον εαυτο μου εκανα σκληρή διατροφή σκληρή γυμναστική με αποτέλεσμα όλο αυτο να μου δημιουργήσει κακο στον οργανισμό μου για 4 μήνες είχε σταματήσει η έμμηνος ρύση ψυχολογικά δεν ήμουν καλαά ετρωγα καθε μερα περισσότερο και περισσότερο δεν μπορουσα να το ελέγξω. Εκατσα και σκέφτηκα ότι πρεπει να αγαπάμε τον εαυτό μας το σωμα μας να μην μας πιέζουμε ειμαστε μοναδικές. Σημερα μετα απο τόσους μήνες ειμαι καλα και ψυχολογικά και σωματικά με έχω αγαπήσει οπως και αν ειμαι και ποτε δεν ξεχνάω να χαμογελάω…”, έγραψε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ