Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Γκάια Μερκούρη και ο αγαπημένος της Άγγελος Λάτσιος της ευχήθηκε με μια ανάρτηση στο Instagram.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα social media ενώ πρόσφατα η Γκάια Μερκούρη παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο Down Town και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον έρωτα με τον Άγγελο Λάτσιο. «Ο έρωτας στα 18 είναι όπως αποφασίσει ο καθένας να τον ζήσει. Για μένα είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής. Αν δεν έχεις ζήσει έρωτα, τότε τι; Ο καθένας βέβαια με τον χρόνο του. Έχω φίλες που δεν έχουν μπει ακόμα σε κάποια σοβαρή σχέση ούτε νιώθουν ερωτευμένες και από μέσα μου σκέφτομαι, “Δεν ξέρεις τι χάνεις!” Είναι τόσο ωραίο!», εξομολογήθηκε η ίδια.

Σε ερώτηση μάλιστα για το αν είναι ερωτευμένη απάντησε: «Είμαι! Γενικά ως άνθρωπος είμαι ρομαντική και όταν έχω κάτι όμορφο στη ζωή μου το βλέπω ακόμη ομορφότερο απ΄ ότι είναι. Ακόμη και όταν είναι όλα μαύρα, εγώ βρίσκω το θετικό, το καλό, το όμορφο. Και μου αρέσει που είμαι έτσι, γιατί γενικά δεν είμαστε love generation. Υπάρχει πολύ μίσος εκεί έξω, διαμάχες, διχασμός, πόλεμος. Ξεχνάμε ότι η αγάπη είναι το σημαντικότερο, το πιο όμορφο πράγμα της ζωής».

Η Γκάια Μερκούρη έχει σήμερα τα γενέθλιά της και ο αγαπημένος της δημοσίευσε μια φωτογραφία της στα stories του instagram του γράφοντάς του: «Χαρούμενα γενέθλια».

Δείτε την ανάρτηση:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ