Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη το μεσημέρι της Δευτέρας 8/7 έκανε μια αναφορά στον Χρήστο Μάστορα μέσα από ένα story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι μια εταιρεία «αντέγραψε» το υπέροχο κολιέ που φοράει καθημερινά το μοντέλο και επιχειρηματίας και όπως αποκάλυψε η ίδια, ήταν το πρώτο δώρο που της είχε χαρίσει το αγόρι της στα γενέθλιά της.

Οι followers της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη τη ρωτούσαν από πού είναι το κολιέ που φοράει, η ίδια είπε την εταιρεία και στη συνέχεια είδε ότι έγινε από μια άλλη εταιρεία απομίμηση καθώς το πουλάει σε πολύ χαμηλότερη τιμή.

«Κάποιες εταιρείες λένε ψέματα σε πελάτες ή σε εσάς που μπορεί να στείλετε μήνυμα και να έχετε δει μια αντιγραφή αυτού του κολιέ, που δεν το βγάζω από πάνω μου. Είναι το πρώτο δώρο που μου είχε κάνει το αγόρι μου στα γενέθλιά μου. Αλλά πολλές εταιρίες faux κοσμημάτων το έχουν φτιάξει. Οκ, αλλά σας λένε ψέματα!

Μπορεί να τους στείλετε μήνυμα και να τους ρωτήσετε αν είναι αυτό το κολιέ που φοράω και να σας απαντήσουν θετικά. Να πω ότι είναι ψεματάκια και ότι δεν είναι σωστό να κοροϊδεύετε το κοινό σας και το κοινό μου ταυτόχρονα. Οπότε θέλω να ξεκαθαρίσω εδώ, ότι δεν ανήκει σε καμία από τις εταιρείες που το διαφημίζουν. Αυτά».

Το υπέροχο κολιέ που της είχε χαρίσει ο Χρήστος Μάστορας στα γενέθλιά της κοστίζει περίπου 2.500 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το τρυφερό φιλί με τον Χρήστο Μάστορα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ