Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ξεκάθαρα ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Μπορεί το ζευγάρι να μην δημοσιεύει συχνά κοινά στιγμιότυπα όμως όταν ανεβάζουν, βλέπουμε πόσο ερωτευμένοι είναι ο ένας για τον άλλον. Το γνωστό μοντέλο έκανε ένα βίντεο στο Youtube έχοντας καλεσμένη τη Marseaux οι οποίες απαντούσαν στις ερωτήσεις του κοινού.

Μια από αυτές τις ερωτήσεις ήταν ποιο είναι το celebrity crush των κοριτσιών και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απάντησε λέγοντας «Προφανώς είναι ο Χρήστος Μάστορας. Θυμάμαι τον εαυτό μου όταν ήμουν ερωτευμένη, είμαι ερωτευμένη, αλλά εννοώ στις αρχές με τον Χρήστο δεν υπήρχε, κοιμόμουν 2 ώρες και ένιωθα ότι έχω κοιμηθεί 20 ώρες. Ήμουν τόσο τραλαλο. Πετούσα! Έτρωγα μια φορά την ημέρα και ένιωθα γεμάτη. Ο έρωτας είναι πηγή ενέργειας.

Μια υγιής σχέση θέλει να υπάρχει σεβασμός ανάμεσα στο ζευγάρι. Δεν ξέρω αν με ενδιαφέρει να κάνω οικογένεια, δεν μου έχει χτυπήσει ακόμη αυτό το καμπανάκι. Το έχω συζητήσει και με τη ψυχολόγο μου ότι ίσως να μη θελήσω να κάνω».

Διαβάστε επίσης: Χρήστος Μάστορας: Το βίντεο γεμάτο από έρωτα που δημοσίευσε για τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ