Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρι της showbiz και το καλοκαίρι που έφυγε έζησαν με πάθος τον έρωτά τους, ταξιδεύοντας μαζί και μετρώντας πολλές κοινές στιγμές, μερικές από τις οποίες μοιράστηκαν και στα social media. Ο λόγος για τον Χρήστο Μάστορα και τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη που αν και παραμένουν διακριτικοί ως προς την προσωπική τους ζωή, δεν διστάζουν πια να παραδέχονται πως είναι μαζί και όταν το νιώθουν να αναρτούν κοινές τους στιγμές.

Η ρομαντική φωτογραφία Καληφώνη – Μάστορα στη νυχτερινή Αθήνα

Η πιο πρόσφατη αυτή από βραδινή τους έξοδο στην Αθήνα, όπου η Γαρυφαλλιά Καληφώνη κρατά σφιχτά στην αγκαλιά της τον αγαπημένο της Χρήστο Μάστορα με την Ακρόπολη στο φόντο να εντείνει το ρομαντικό σκηνικό. Μοναδικό σχόλιο ένα μπλε μάτι για να διώξει το κακό!

Η πρώτη επέτειος του ζευγαριού

Το ζευγάρι γιόρτασε τον πρώτο του χρόνο μαζί τον περασμένο Αύγουστο σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό στην Κρήτη. Ο Χρήστος Μάστορας είχε ετοιμάσει μια βραδιά έκπληξη στο κορίτσι του. Λουλούδια, μια εορταστική τούρτα, εντυπωσιακά βεγγαλικά και ένα γλυκό φιλί επισφράγισαν τον πρώτο χρόνο του ζευγαριού.

«Happy anniversary. Κάθε μέρα και πιο ερωτευμένη μαζί σου» με αυτά τα λόγια η Γαρυφαλλιά Καληφώνη εξέφραζε για ακόμα μια φορά δημόσια τον έρωτά της για τον αγαπημένο της.

Διαβάστε επίσης:

Γαρυφαλιά Καληφώνη: Το δώρο του Χρήστου Μάστορα για τα γενέθλιά της

Χρήστος Μάστορας: Η μαγική βραδιά έκπληξη στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη για την πρώτη τους επέτειο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ