Ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια στην ελληνική showbiz είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη. Η σύζυγος του τραγουδιστή είχε γενέθλια στις 20/9 και τα γιόρτασαν σε ένα μαγαζί το οποίο της έκανε στολισμό με θέμα την Barbie.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Άντζελα Δημητρίου έχει άριστες σχέσεις με το ζευγάρι και δεν γινόταν να λείπει από τα γενέθλια της Γαλατείας Βασιλειάδη. Η τραγουδίστρια ανέβασε και μια φωτογραφία μαζί τους και μοιράστηκε με τους followers και διάφορα άλλα στιγμιότυπα από εκείνη την ημέρα.

Μάλιστα, στην Άντζελα Δημητρίου, το αγαπημένο ζευγάρι της είχε κάνει πάρτι έκπληξη στα δικά της γενέθλια με την ίδια να αναρτά τη μοναδική στιγμή στο Instagram.

Η Γαλάτεια Βασιλειάδη επέλεξε να φορέσει ένα total pink σύνολο για να είναι μέσα στο θέμα του πάρτι και η τούρτα ήταν υπερπαραγωγή!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει για την σύζυγό του ότι: «Όταν γνώρισα τη Γαλάτεια ήταν ακόμα φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη. Γενικά δεν μας θέλανε μαζί -και από το περιβάλλον της και από το περιβάλλον μου! Δεν της το είπα ποτέ με λόγια, το θέμα είναι οι πράξεις. Ούτε η μάνα της δεν μας ήθελε μαζί, απίστευτο! Όταν πήγα να την γνωρίσω σπίτι, με έπιασε η μάνα της από τον γιακά μου λέει: “Θα πληγώσεις την κόρη μου” και της λέω: “Πρόσεχε μην πληγώσει εμένα η κόρη σου”».

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Παπαδόπουλος: «Δεν μας θέλανε μαζί με τη Γαλάτεια»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ