Δύο ιδιαίτερες παρουσίες υπάρχουν στο νέο video clip του FY. Ο λόγος για τη σύντροφό του, Αλεξία, καθώς και τη νικήτρια του περσινού GNTM, Αλεξία Τράικο.

Συνεχίζοντας το προσωπικό του σερί των επιτυχιών, ο FY συνεργάζεται με τον Ricky Rich στο «Habibi Greek Remix», που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Capital Music κι έγινε αμέσως ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του κοινού.

Στο εντυπωσιακό music video του τραγουδιού, που εκτοξεύτηκε αμέσως στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube, πρωταγωνιστούν οι δύο καλλιτέχνες, έχοντας στο πλευρό τους τα δύο γοητευτικά κορίτσια.

Η Αλεξία Up in the Hype, η σύντροφος του FY που συμμετέχει στο video clip έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και είναι μία από τις γνωστότερες και πιο επιδραστικές influencers. Η Αλεξία Τράικο, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο GNTM5, συμμετέχει για πρώτη φορά σε music video μετά τη νίκη της στο show τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Αγαπάω τα πάντα πάνω του. Ακόμη και τα ελαττώματα του στο τέλος της ημέρας μου φαίνονται cute. Είναι σπάνιος άντρας. Με κάνει να νιώθω την πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο με τον τρόπο που με αγαπάει. Έχει πηγαία ευγένεια και καλοσύνη. Είναι εργατικός, πολύ ταλαντούχος, έχει στόχους και δε φοβάται να δείξει την ευαίσθητη πλευρά του», είχε δηλώσει στο okmag η Αλεξία Up In The Hype πριν από λίγους μήνες. Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου 4 χρόνια και συγκατοικούν από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους. «Ο γάμος για εμάς είναι γραφειοκρατία και ένα πάρτι για συγγενείς και φίλους, ανήκει στα μελλοντικά μας σχέδια, δεν αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή», είχε αναφέρει η όμορφη influencer.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ