Ο έρωτας φαίνεται πώς χτύπησε και πάλι την πόρτα της Τζούλιας Νόβα, μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου.

Το πρώην κορίτσι του «Τροχού της Τύχης» τους τελευταίους μήνες έχει βρει την ευτυχία και την ηρεμία στο πλευρό του επιχειρηματία Μιχάλη Βιτζηλαίου. Πρόκειται για έναν πολύ γυμνασμένο άνρα, που ασχολείται σε επαγγελματικό επίπεδο με τα extreme sports, από παρά πέντε και αναρρίχηση μέχρι κανόε καγιάκ.

Σε κάθε περίπτωση η γνωριμία τους έγινε αρκετούς μήνες προτού εξελιχθεί τελικά σε σχέση, καθώς υπάρχουν βίντεο στο Instagram με τους δυο τους σε extreme δράση από τον περασμένο Μάιο. Η ίδια, πάντως, παραδέχτηκε πώς είναι ξανά ερωτευμένη στα μέσα Αυγούστου, ενώ η πρώτη κοινή κοσμική τους εμφάνιση στα τέλη Οκτωβρίου.

Πρόσφατα, μιλώντας στην εφημερίδα ON time και τη Σάσα Σταμάτη, η Τζούλια Νόβα δήλωσε για την προσωπική της ζωή: “Είναι αλήθεια, υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στην προσωπική μου ζωή. Ο Μιχάλης. Η σχέση είναι πρόσφατη, θα δείξει πως θα πάει. Σου είχα πει ότι γενικότερα κάτι υπήρχε στη ζωή μου. Μόνη μου σίγουρα δε θα καθόμουν. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο κάναμε παρέα πριν, αλλά ήταν ο άνθρωπος που μετά τον χωρισμό και όταν χώριζα, με στήριζε πάρα πολύ φιλικά. Η σχέση μάς βγήκε μετά. Δε μου είχε ξανατύχει, αλλά όταν βλέπεις ότι με έναν άνθρωπο ταιριάζεις, γιατί με τον Μιχάλη ταιριάζαμε στα χόμπι μας και στα θέλω μας – και γενικότερα στην παρέα δέσαμε και από την αρχή πάρα πολύ και μετά τα πράγματα είναι απρόβλεπτα και ξαφνικά προκύπτουν και γίνονται”. Όσον αφορά το ενδεχόμενο συγκατοίκησης η ίδια ανέφερε, “προς το παρόν είναι πολύ νωρίς».

To απόγευμα της Πέμπτης, η Τζούλια Νόβα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφο της.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, που προέρχεται από τις καλοκαιρινές διακοπές τους, η ξανθιά καλλονή χαμογελά παραδωμένη στην σφιχτή αγκαλιά του αγαπημένου της, με φόντο το ηλιοβασίλεμα. “Τι πιο όμορφο σε αυτή τη ζωή από μια αληθινή σφιχτή αγκαλιά;”, ήταν το μήνυμα που συνόδευε την τρυφερή ανάρτηση.

Φωτογραφίες: Instagram/julianova1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ