Ο Φράνσις Αντετοκούνμπο μίλησε τόσο για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη αλλά και για τον αδερφό του, Γιάννη Αντετοκούνμπο στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στις καλοκαιρινές του περιοδείες είχε μαζί του τον Φράνσις Αντετοκούνμπο, μια συνεργασία, την οποία είχαν ανακοινώσει μέσω social media: «Είναι μια σπουδαία εμπειρία να δουλεύεις με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Είναι ο θρύλος του παιχνιδιού! Είναι ευκαιρία να μάθω κάποια πράγματα από εκείνον και το βρήκα σπουδαία εμπειρία». 

Μιλώντας για τη μουσική του και κάνοντας λόγο για τα μηνύματα που επθυμεί να περάσει στο κοινό του: «Κάνω ραπ. Θέλω να τους μιλήσω για την ειρήνη, την αγάπη και θέλω να είναι θετικός, να εκπέμπω θετική ενέργεια. Η επίτευξη του ονείρου μου, δεν ήταν κάτι εύκολο. Όλοι μας μαχόμαστε για κάτι. Τίποτα δεν έρχεται εύκολα».

Ο αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και στην νέα ταινία «Rise», στην οποία περιγράφεται η ζωή της οικογένειας: «Είναι μία σπουδαία ιστορία με ταπεινό ξεκίνημα και με δύσκολη αρχή. Στο τέλος η ταινία θέλει να σου πει, να παραμείνεις θετικός.Να ακούς τους γονείς σου, να είσαι ταπεινός και να κοιτάς τους στόχους σου. Ο ουρανός είναι το όριο».

O αδερφός του Έλληνα MVP, σχολίασε και το δύσκολο ξεκίνημα της οικογένειας του από την Αφρική: «Έτσι είναι ζωή. Τα ωραία πράγματα δεν έχρονται εύκολα». 

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι θαυμάζει στον αδερφό του, Γιάννη Αντετοκούνμπο, ανέφερε: «Όχι επειδή είναι αδερφός μου αλλά θαυμάζω την ταπεινοφροσύνη του. Είναι ταπεινός και δεν είναι εγωιστής. Θέλει να μαθαίνει συνέχεια. Παρόλο που τα έχει καταφέρει πολύ καλά, θέλει να συνεχίζει να μαθαίνει πράγματα. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας του».

Ακόμα ο Φράνσις Αντετοκούνμπο αποκάλυψε και τη συμβουλή που του έχει δώσει ο αδερφός του: «Να είμαι αφιερωμένος και προσηλωμένος στο στόχο μου. Να μάχομαι για αυτό που κάνω. Είναι η καλύετρα συμβουλή που θα μπορούσα να έχω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ