Η Φωτεινή Αθερίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μίλησε για την γνωριμία και τον έρωτα με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Η ηθοποιός, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της ανέφερε: «Δεν έχω φωνάξει ποτέ στον Θοδωρή, δεν μπορώ. Δεν εξοργίζομαι εύκολα, έχω μεγάλη υπομονή. Με τον Κώστα έχουμε την ίδια αντίληψη για το πώς πρέπει να μεγαλώσει ο γιος μας. Πριν το παιδί είχαμε μια σχέση με τον Κωνσταντίνο πάρα πολύ ρευστή. Τον είχα ερωτευτεί στη σχολή το 2011 και έκοβα τις φλέβες μου (από έρωτα). Ήμουν στα πατώματα. Αυτός τότε ήταν barman, ερχόταν σχολή, είναι και 2 μέτρα, κατάλαβες και δεν ήθελε και πολύ τις σχέσεις, οπότε μου έλεγε πως είμαστε φίλοι.

Πέρασαν τρία χρόνια έρωτα, ο οποίος δεν εξελισσόταν σε σχέση. Είχα υπομονή, κάποια στιγμή κουράστηκα, τελείωσε και έφυγα και αυτός τρελάθηκε μετά, γύρισε και άλλα τρία χρόνια με κυνηγούσε αυτός. Η σχέση μου με τον Κώστα πέρασε από διάφορα στάδια, πριν καταλήξουμε μαζί», ανέφερε η Φωτεινή Αθερίδου.

Για την πρώτη της εγκυμοσύνη: «Τα φτιάξαμε ελάχιστα και σε αυτό το ελάχιστα έμεινα έγκυος. Λέγαμε μήπως δεν το κάνουμε και συζητούσαμε μήπως δεν το κρατήσουμε γιατί ήμασταν στην ανασφάλεια, αλλά το κρατήσαμε. Ήθελα να γίνω μαμά, απλά όχι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ήμουν 28 χρονών».

«Όταν έμεινα έγκυος, συγκατοικήσαμε. Ήταν δύσκολο, παρ’ όλα αυτά μου λέει πολλά ότι είμαστε έτσι τώρα. Έστειλα στον μπαμπά μου γραπτό μήνυμα για την εγκυμοσύνη μου, ήμουν σε φάση να το ρίξω. Είμαστε σαν φίλοι με τον Θοδωρή Αθερίδη» αποκάλυψε η Φωτεινή Αθερίδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ