Σαν ένα από τα σκηνικά που στήνει ο Φοίβος Δεληβοριάς με μαεστρία επί σκηνής έμοιαζε το πάρτι έκπληξη που του ετοίμασε η σύζυγός του Βάσω Καβαλιεράτου μαζί με τον Δημήτρη Μακρή. Στους καλεσμένους αγαπημένοι φίλοι, συνεργάτες, ακόμα και πρόσωπα από το στρατό. Ήταν όλοι τους εκεί και δεν έλειπε κανένας, κάνοντας το πάρτι αυτό να φαντάζει όνειρο και τον Φοίβο Δεληβοριά να στοχεύει στα 50 χρόνια.

«Συνέβη ή το ονειρεύτηκα; Και τα δύο, νομίζω. Είστε το όνειρό μου. Και η Βάσω Καβαλιεράτου το κορίτσι που φροντίζει αυτή η ζωή να μην εκπέσει ποτέ απ’ το όνειρο. Παρέα με τον Δημήτρη Μακρή έστησαν την τέλεια ληστεία, το τέλειο πραξικόπημα χτες βράδυ. Ένα μήνα το ετοίμαζαν, κι εγώ ο απόλυτος χάχας-χαμπάρι δεν πήρα.

Ήταν όλοι εκεί, γονείς, αδέρφια, συμμαθητές, συφάνταροι, οι φίλοι μου στο τραγούδι και στο θέατρο, οι Ταρατσαίοι, τα Νούμερα, το Ιολάκι μου. Στο πιο ωραίο μπαρ της «Καζαμπλάνκα». Όλα από δω και πέρα, φίλοι και σύντροφοι της ζωής μου, είναι δυνατά: η τηλεμεταφορά, η χρονομηχανή, η πτήση πάνω απ’ την πόλη. Όλα θα τα κάνουμε, όπως στα όνειρα. Κι ας τους ξύπνιους να κοιμούνται όρθιοι. Σας αγαπώ κι εσάς-και τους χιλιάδες φίλους που μου ευχήθηκαν στα σόσιαλ, θα απαντάω ώσπου να πάθω τενοντίτιδα. Πάμε για άλλα 50», έγραψε σε σχετική ανάρτηση ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Συνέβη ή το ονειρεύτηκα; Και τα δύο, νομίζω. Είστε το όνειρό μου. Και η Vasso Kavalieratou το κορίτσι που φροντίζει αυτή…

Posted by Φοίβος Δεληβοριάς/Foivos Delivorias on Saturday, September 30, 2023

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ