Τον μικρό τους πρίγκιπα βάφτισαν την περασμένη Παρασκευή, η Φλορίντα Πετρουτσέλη και ο Άρης Γούτος. Νονοί του 16 μηνών γιου τους ήταν η Ελεονώρα Μελέτη και ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης.

Η Φλορίντα που φέτος συμμετέχει στην πρωινή εκπομπή του Mega με την Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να κάνει το μυστήριο λίγο πιο έξω από την Αθήνα, έχοντας στο πλευρό της, αγαπημένα της πρόσωπα.

Πρόσκληση για τη βάφτιση είχαν πάρει λίγοι συγγενείς και φίλοι και φυσικά οι συνεργάτες της από το «Mega Καλημέρα». Η Φλορίντα επέλεξε λευκό φόρεμά και η νονά, Ελεονώρα Μελέτη ένα γαλάζιο.

Το «παρών» στη βάφτιση του μικρού έδωσαν μεταξύ άλλων οι καλές φίλες της Φλορίντας Πετρουτσέλι. Ανάμεσά τους ήταν η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού, η Δήμητρα Λαζαράτου με τον σύζυγό της, Μιχάλη Σταθάτο και η Ελένη Μάλλιου.

Επιθυμία της οικογένειας ήταν να κάνουν μια βάφτιση σε στενό κύκλο γι’ αυτό και οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα social media ήταν ελάχιστές. Τώρα όμως, κυκλοφόρησε νέο φωτογραφικό υλικό από την όμορφη αυτή στιγμή του ζευγαριού με το μωρό τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ