Μια τηλεοπτική «διαμάχη» έχει ξεκινήσει ανάμεσα στις Φλορίντα Πετρουτσέλι και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τις τελευταίες ημέρες, μετά από κάποιες δηλώσεις της πρώτης στο «Mega Καλημέρα» σχετικά με την ίδια και τη συμπεριφορά της στο παρελθόν απέναντι σε συνεργάτες της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κλήθηκε να σχολιάσει όσα είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι, κάνοντας μια δήλωση «φωτιά».

Η δήλωση με νόημα για τη Φλορίντα Πετρουτσέλι

«Εγώ είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος, ό,τι αισθάνομαι το λέω, από εκεί και πέρα δεν έκανα καμία κωλοτούμπα, δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί και τι δεν έχει ειπωθεί. Καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα και καλό είναι να τιμάμε και τις συνεργασίες μας σε αυτή τη ζωή, και ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος, θα έλεγα», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η απάντηση της Φλορίντας στο «Mega Καλημέρα»

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι το πρωί της Δευτέρας (16/10) μέσα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στην οποία βρίσκεται δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στην κόντρα αυτή και αρκέστηκε απλά να κάνει ένα μόνο σχόλιο.

«Όταν κάτι το συζητάς και πάρα πολύ μετά χάνει και λίγο το νόημα. Εγώ είχα πει και την προηγούμενη φορά ότι δεν θέλω να συνεχίσω αυτή την κουβέντα, είναι μια πανέμορφη κοπέλα και πολύ γλυκιά. Τώρα από εκεί και πέρα μια χαρά όλα, εγώ δεν θέλω να ξανασχοληθώ».

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ