Η Φλορίντα Πετρουτσέλι βρέθηκε σήμερα στην παρέα της εκπομπής Mega Καλημέρα και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα όσα συμβαίνουν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στη Φωτεινή Πετρογιάννη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει οδηγήσει σε αρκετές τοποθετήσεις από πρόσωπα που έχουν συνεργαστεί μαζί τους.

«Έχω δουλέψει δύο χρόνια Σαββατοκύριακο στον Alpha. Θα σας πω κάτι. Σέβομαι τόσο πολύ αυτή την περίοδο που περνάει η κοπέλα που είναι έγκυος και περιμένει παιδί. Πραγματικά σας μιλάω δεν θα ήθελα ούτε καν να με ρωτήσουν κάτι για την Κωνσταντίνα.

Ξέρεις και εσύ πολύ καλά ότι όταν μια γυναίκα είναι έγκυος χρειάζεται μια γαλήνη και μια ηρεμία. Δεν γίνεται να ανοίγει την τηλεόραση αυτή τη στιγμή η Κωνσταντίνα και να ακούει οποιοδήποτε σχόλιο γιατί μπορεί αυτό το πράγμα να τη στεναχωρήσει και να την κάνει να μην νιώθει καλά«, δήλωσε η Φλορίντα Πετρουτσέλι αναφερόμενη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Φλορίντα Πετρουτσέλι για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Παράλληλα τόνισε: «Θα έπρεπε κάποια πράγματα που είναι ιερά όπως αυτό, να τα σεβαστούνε. Είτε αυτοί που έχουν περάσει μαζί της προβλήματα και δεν έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις, είτε όχι.

Και συμφωνώ με τον Γιώργο Λιάγκα σε αυτό που είπε. Μια που το είπε μια που έγινε. Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ο πρώτος που είπε ότι θα πέσει κάποια ανακοίνωση από την οικογένειά της. Μια που το είπε και μια που έγινε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μέσω του δικηγόρου της αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Σε όλες τις κοινωνίες, η περίοδος της κύησης, απολαμβάνει ιδιαίτερου σεβασμού, ως η περίοδος αναμονής της γέννησης μίας νέας ζωής.

Δυστυχώς, το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενώ διανύω τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου, βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας διογκούμενης, αήθους εκστρατείας κατασυκοφάντησης μου, με τη διασπορά ψευδών και συκοφαντικών σε βάρος μου γεγονότων και μυθευμάτων, συνοδευόμενων με ατιμωτικούς για το πρόσωπό μου χαρακτηρισμούς, υπό το μανδύα των δήθεν αξιολογικών σχολίων και κρίσεων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ