Ο Fipster με τον Κωνσταντίνο Βασάλο ταίριαξαν στην παρέα τους στο Asia Express και έκτοτε κάνουν κολλητή παρέα. Τον τελευταίο μήνα που ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο ο γνωστός Youtuber τον στηρίζει συνεχώς με αναρτήσεις και βίντεο, δίνοντας πάντα μια χιουμοριστική διάσταση.

Μάλιστα ο Fipster κάνει γυμναστική στο γυμναστήριο του πατέρα του παίκτη του Survivor All Star, Γιάννη Βασάλο. «Κάνουμε και λίγο γυμναστική, σχολιάζουμε και λίγο τον κανακάρη μας. Εγώ πάντως πήρα τη γιαγιά μου και της είπα “σε παρακαλώ ξεμάτιασε τον Κωνσταντίνο μπας και δούμε άσπρη μέρα”. Ο Κωνσταντίνος αυτοσαρκάζεται, γι΄ αυτό το σώσει. Πιστεύω θα το βρει 100%. Είναι πολύ νωρίς. Είναι μόνο έναν μήνα εκεί. Ελπίζουμε να μην παραμείνει “παλτό” γιατί θα επιστρέψει. Το περίμενα να κάνει κοτσιδάκια. Έτσι είναι και στη ζωή του, τρολ. Απλά στην τηλεόραση τώρα ξεδιπλώνει αυτό το ταλέντο. Δεν φοβάμαι τίποτα. Αυτές είναι περιστασιακές φιλίες για να περνάνε την ώρα τους. Θα αντέξει, είναι πολύ ήρεμος και συγκεντρωμένος. Αν δεν πάει κάτι στραβά πιστεύω θα το πάρει.

Ο Κωνσταντίνος είναι κύριος στο παιχνίδι. Πιστεύει ότι άμα κλέψεις ή κάνεις κάτι θα σου το γυρίσει το κάρμα. Αυτό το είχαμε και στο Asia Express», είπε μεταξύ άλλων ο Fipster για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Στη συνέχεια όταν η Μένια Κούκου των ρώτησε για το χάρτινο ομοίωμα του φίλου του που έχει φτιάξει, εκείνος σχολίασε γελώντας: «Του το είχα πει ότι θα κάνω διάφορα τέτοια. Έχω πάει κι έχω κάνει μια χάρτινη κατασκευή για να τον τρολάρω στα social. Είναι λίγο τρομακτικό κάθε φορά που μπαίνω στο δωμάτιο».

Επιπλέον, ο Fipster απέφυγε να απαντήσει αν η Ευρυδίκη πηγαίνει επίσης στο ίδιο γυμναστήριο. Σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει κάνει χώρο στο σπίτι για το έπαθλο (σ.σ. που μπορεί να φέρει ο Κωνσταντίνος Βασάλος), ο Fipster απέφυγε να απαντήσει. «Παιδιά, φαίνομαι τσαχπίνης, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται στα σπίτια του κόσμου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ