Ο Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) που απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τους φίλους του στην Πάρο, έκανε μια δημόσια εξομολόγηση και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα σε όσους παλεύουν με την ψυχική τους υγεία.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός Youtuber, έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου αποκάλυψε πως η Μαίρη Συνατσάκη τον βοήθησε σε έναν μεγάλο βαθμό.

«Πέρσι σαν σήμερα έπαθα την πρώτη κρίση πανικού στη ζωή μου. Πραγματικά τρομακτικό συναίσθημα. Για 1 ώρα ένιωθα ότι δε μπορώ να κοντρολάρω το σώμα μου και ότι πεθαίνω. Αν νιώθετε πιεσμένοι, στενοχωρημένοι, αγχωμένοι ή οτιδήποτε και δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε, μιλήστε. Μιλήστε σε δικούς σας ανθρώπους ή σε ειδικούς. Ζητήστε βοήθεια. Μην παραμελείτε την ψυχική σας υγεία. Δεν είμαστε σούπερ ήρωες. Δεν χρειάζεται να τα αντιμετωπίζουμε όλα μόνοι μας.

Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Φροντίστε τον εαυτό σας όπως φροντίζετε τον πιο αγαπημένο σας άνθρωπο. Εγώ πέρσι το καλοκαίρι ήμουν σε μια πολύ συναισθηματικά μπερδεμένη φάση, όπου ζούσα περισσότερο στο κεφάλι μου παρά στην πραγματική ζωή και μου τα έσκασε έτσι. Ευγνωμονώ την ζωή που η mairiboo είναι πολύ φίλη μου και εκείνη την ώρα την πήρα τηλέφωνο και μου μίλαγε με ηρεμία, μου μέτραγε αργά για να παίρνω σωστές ανάσες, μου είπε να βάλω πάγο στους καρπούς και σιγά σιγά άρχισα να ηρεμώ και να ξαναβρίσκω το σώμα μου. Μπου σ’ αγαπώ και σ’ ευχαριστώ!» έγραψε ο Fipster.

Διαβάστε επίσης:

Fipster: «Όταν ήταν έγκυος η Συνατσάκη, ήταν σαν να έδινε πανελλήνιες»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ