Η Φιλοθέη Μωβ μίλησε για τη μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του Γιάννη Βαρδή για να μην αναφέρεται το όνομά της.

«Δεν θα ήθελα να το συζητήσω. Έχω καταθέσει μήνυση, έχω αναρτήσει την επιστολή που επιθυμώ να μην συζητιέται το όνομά μου για κανένα λόγο οπότε είμαστε σε αναμονή. Έχει ήδη προχωρήσει η διαδικασία, έχει γίνει η μήνυση εδώ και δυο εβδομάδες, το έχω ήδη δηλώσει», ανέφερε αποκλειστικά στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού».

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Βαρδής είχε μιλήσει στη «Super Κατερίνα» για το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει διαδικασίες για την ακύρωση του γάμου του πατέρα του μαζί με τη Φιλοθέη Μωβ.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής είχε αναφέρει: «Δεν έχω τίποτα να πω. Έχει τελειώσει αυτό για εμένα. Έχω πει στον εαυτό μου και το είπα και δημόσια την τελευταία φορά ότι φτάνει. Κουράστηκα να με βλέπω να μιλάω γι’ αυτήν την περσόνα. Έχουμε αρχίσει και μαζεύουμε διάφορα στοιχεία, θα δούμε τι πιθανότητες έχουμε. Τα ιατρικά έγγραφα πάντως τα έχουμε όλα. Το χαρτί του γάμου κινεί υποψίες, γιατί θέλει δύο υπογραφές από τον κάθε σύζυγο. Ο πατέρας μου δεν έχει βάλει δύο υπογραφές. Δε μπορώ να ξέρω αν ισχύει ή όχι. Αυτό το ξέρουν γραφολόγοι και δικηγόροι. Θέλει αρκετό ψάξιμο».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Βαρδής για τον «Άλλο Άνθρωπο»: «Για τα χρήματα που μαζεύτηκαν στην κηδεία του πατέρα μου ρωτήσετε την κυρία Μωβ»

Γιάννης Βαρδής για Φιλοθέη Μωβ: «Το χαρτί του γάμου κινεί υποψίες»

Γιάννης Βαρδής: Οργισμένος ο τραγουδιστής με τη Φιλοθέη Μωβ – «Θα έπρεπε να ξέρετε τι ποιόν έχει αυτή η γυναίκα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ