Ο ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός σχολίασε κομμάτια της επικαιρότητας στην εκπομπή «Εμείς». Παράλληλα αναφέρθηκε σε προσωπικές στιγμές. Ο Φίλιππος Σοφιανός παραδέχτηκε ότι υπήρξαν φίλοι που δεν τον βοήθησαν όταν βρέθηκε σε ανάγκη, μίλησε για δύσκολες στιγμές, απώλειες, και αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα, αλλά και το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ειπωθεί για εκείνον.

«Η προσωπική ζωή μου ήταν χάλια, μια αποτυχία σκέτη. Πλούσιος είναι ένας άνθρωπος που έχει χρόνο. Υπήρξα σκοτεινό αντικείμενο του πόθου πολλών ανθρώπων», παραδέχτηκε στη συνέντευξη.

Ο ίδιος έχει κρατήσει το επίθετο της μητέρας του, αντί για το πατρικό Ζούκας. «Υπήρξαν λόγοι ενδοοικογενειακοί. Ο Φίλιππος Σοφιανός ήταν αδελφός της μαμάς. 18 χρονών τον “έφαγαν” οι Γερμανοί όταν ήταν 18 χρονών. Πήρα το όνομά του. Οπότε αποφάσισα να κρατήσω το επίθετο της μαμάς», εξήγησε.

Η απώλεια του πατέρα του σε μικρή ηλικία ήταν κάτι τρομακτικό για εκείνον. «Έχασα τον μπαμπά πολύ μικρός. Δεν είχε λόγο, δεν μπορούσε να έχει γνώμη αν θα γίνω ηθοποιός. Ήμουν 7. Η μητέρα μου ήταν πολύ γλυκιά και διακριτική. Οι φτερούγες της ήταν πάντα ανοιχτές. Σε οποιοδήποτε ατόπημα κι αν έκανα, μπορούσα να επιστρέφω εκεί και να έχω την αγάπη της. Θυμάμαι την απώλεια του πατέρα μου πολύ σκληρά. Σε αυτήν την ηλικία είναι τρομακτικό να χάνεις τον πατέρα σου. Ήταν από λάθος γιατρού. Κάποιος ηλίθιος γιατρός έκανε ένα καραμπινάτο ιατρικό λάθος και τον έστειλε κανονικά. Η μητέρα μου έφυγε πλήρης ημερών στα 94 χρόνια της» εξομολογείται ο ηθοποιός.

Ανάμεσα σε άλλα ο Φίλιππος Σοφιανός αποκάλυψε και ποιο ήταν το μεγαλύτερο ψέμα που είχε γραφτεί για εκείνον. «Κάτι που είχε φτάσει στα δικαστήρια. Ήταν τότε που το είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια ότι η Βαγενά χώρισε με τον Κηλαηδόνη, πήρε τις βαλίτσες και τα παιδιά της και πήγε στο σπίτι του Σοφιανού», είπε.

Επιπλέον, ο Φίλιππος Σοφιανός μίλησε για τον φύλακα άγγελό του ο οποίος τον έσωσε από πνιγμό την πρωτομαγιά του 2009. «Ο Κίμωνας είναι ο φύλακας άγγελός μου. Είναι ένας ψαράς στον Κάλαμο ο οποίος μια Πρωτομαγιά με μάζεψε όταν εγώ είχα ναυαγήσει εκεί με ένα φουσκωτό που είχα. Είχε γίνει μια βλάβη και πετάχτηκα έξω από το σκαφος. Ήμουν στο νερό γύρω στις 5 ώρες. Με ανέσυρε από τη θάλασσα. Πίστευα ότι είχα τελειώσει. Ήταν θέμα λεπτών. Είχα παραλύσει ολόκληρος. Δεν μπορούσα πια να σταθώ στο νερό, έπρεπε να βάλω το κεφάλι μέσα», περιέγραψε στην κάμερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ