Ο γνωστός YouTuber, Φειδίας Παναγιώτου κέρδισε μια θέση στα έδρανα της Ευρωβουλής και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok αποκάλυψε πόσα χρήματα βγάζει.

Ο Φειδίας Παναγιώτου έκανε τη διαφορά ως μεμονωμένος ανεξάρτητος υποψήφιος, μιας και κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό σχεδόν 20% στις ευρωεκλογές και να βγει τρίτος στις ψήφους, αφήνοντας πίσω του ιστορικά κόμματα.

Συγκεκριμένα ο Ευρωβουλευτής και YouTuber μέσα από το βίντεο που έκανε ανέφερε με μεγάλη χαρά πόσα χρήματα βγάζει τώρα:

«Πολλοί δεν ήθελαν να βγουν πόσα παίρνουν οι Ευρωβουλευτές αλλά πρέπει όλος ο κόσμος να ξέρει πόσα βγάζουμε στην Ευρωβουλή και θέλω να υπάρχει διαφάνεια. Ο μισθός που παίρνουμε κάθε μήνα είναι 8.000 ευρώ. Όταν βάλεις υπογραφή ότι μπήκες στο Ευρωκοινοβούλιο, σου δίνουν άλλα 3.000 ευρώ. 30.000 ευρώ για μισθούς της ομάδας σου. 5.000 ευρώ για να έχεις γραφείο στην Κύπρο και όλα τα έξοδα του γραφείου. 4.000 ευρώ σου δίνουν για να κάνεις διαφήμιση τη δουλειά σου στο Ευρωκοινοβούλιο. Και 10.000 ευρώ για να φέρνεις όποιον θες να δει το Ευρωκοινοβούλιο και να γνωρίσει την Ευρώπη. Έχουμε και κάποια οφέλη. Αρχικά πηγαίνουμε στο Ευρωκοινοβούλιο με business class, να έχουμε προσωπικούς οδηγούς για να μας πηγαινοφέρνουν» ανέφερε ο Φειδίας Παναγιώτου.

Άρα το συνολικό ποσό που λαμβάνει τον μήνα είναι 60.000 ευρώ.

@fidiaspanayiotou

Πόσα χρήματα βγάζει ένας ευρωβουλευτής;

♬ original sound – Fidias Panayiotou

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ