Η “Φάρμα” έριξε αυλαία και, το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, παρακολουθήσαμε τον μεγάλο τελικό.

Οι τέσσερις φιναλίστ ήταν ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης), ο Κώστας Γκρέκας και η Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Λίγο πριν την έναρξη του αγωνιστικού κομματιού, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες πώς θα διαγωνιστούν σε τέσσερα διαφορετικά αγωνίσματα και ότι οι πρώην συμπαίκτες τους θα έχουν λόγο στην ανάδειξη του νικητή, ψηφίζοντας τον παίκτη που επιθυμούν να δουν στην κορυφή.

Την καλύτερη απόδοση στα αγωνίσματα είχε ο Κώστας Γκρέκας, ο οποίος συγκέντρωσε 60 βαθμούς συνολικά και ισοβάθμησε στην πρώτη θέση με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο. Σε συνδυασμό, όμως, με την ψηφοφορία των 18 παικτών που πέρασαν από τη “Φάρμα”, κατέκτησε την κορυφή.

Μετά την ανάδειξή του Κώστα Γκρέκα σε νικητή της “Φάρμας”, στo instagram account του reality του ΑΝΤ1 αναρτήθηκε αποκλειστικό βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του μοντέλου και επιχειρηματία. “Ήρθα στη Φάρμα γιατί έπρεπε και το κέρδισα γιατί ήθελα να το κερδίσω. Αυτό. Φιλιά”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κώστας Γκρέκας παρακολούθησε τον -μαγνητοσκοπημένο- μεγάλο τελικό από το σπίτι του μαζί με την σύζυγό του, Έλενα Βαζούρα, και αρκετούς πρώην συμπαίκτες του. Η γνωστή στιλίστρια, μάλιστα, την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος δημοσίευσε στα instastories της βίντεο από τους πανηγυρισμούς στο σαλόνι τους.

Το πρωί της Παρασκευής, το μοντέλο και επιχειρηματίας βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» και περιέγραψε στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά τα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό και τα συναισθήματά του μετά τη νίκη του.

«Όλοι έχουν μια κακή μέρα. Εμένα ευτυχώς η χειρότερή μου ήταν στον ημιτελικό και όχι στον τελικό. Βέβαια προηγήθηκαν πολλά πράγματα για να είμαι έτσι. Ήμουν αγχωμένος πολύ, είχα πολλά νεύρα. Και με μένα και με πολλούς. Αλλά πιο πολύ με μένα γιατί με επηρέασαν και δε μπορούσα να συγκεντρωθώ και να παίξω. Η γυναίκα μου με στήριξε. Την προτελευταία μέρα δεν ήμουν καλά. Δεν μπορώ να πω ακριβώς τι έχει γίνει. Απλά γινόντουσαν κάποια πράγματα που τα έβλεπα και δεν ήταν δίκαια. Δε θέλω να επεκταθώ γιατί τελείωσαν όλα αυτά. Με όλα τα παιδιά είμαι καλά. Πίστευα πολύ στον εαυτό μου. Μπήκα μέσα για να κερδίσω.

Δεν είχα στρατηγική. Έτσι είμαι και στην προσωπική μου ζωή. Είμαι με όλους καλά. Κάποια παιδιά είχαν στρατηγική για να πάρουν το έπαθλο. Ήταν σα να είναι πέντε άτομα και να παίζω μόνος μου. Ο Ντούπης, ο Μπιλάκος και η Κυριακή ήταν από την αρχή μαζί και βοήθαγε ο ένας τον άλλον. Απλά στον ημιτελικό δεν έπρεπε να υπάρχει βοήθεια. Υπήρχε μια βοήθεια, ενώ δεν έπρεπε, από τον ένα παίκτη στον άλλον. Δεν θέλω να πω από ποιους. Αισθανόμουν ότι έπαιζα μόνος μου. Καλά έκαναν τα παιδιά, αλλά στον ημιτελικό δεν έπρεπε να υπάρξει βοήθεια», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Γκρέκας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ