Ο Φάνης Μουρατίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε μεταξύ άλλων, για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τα παιδιά τους.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός ανέφερε ότι: «Στον 1,5 μήνα της γνωριμίας μας περιμέναμε τον γιο μας. Είμαστε μαζί 16 χρόνια, όπως και να έχει το μέλλον μας, τα χρόνια αυτά από μόνα τους αποδεικνύουν πως δεν έκαναν κακό στη σχέση μας.

Ήτανε για να γίνει, αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα. Έχω μια εμπιστοσύνη στη ζωή, αυτά τα φτιάχνει η ζωή και δεν της αντιστέκομαι, είμαι μια τέτοια περίπτωση. Σε αυτά παραδίνομαι, δεν κάνω τον ζόρικο. Δεν έχουμε καμία σχέση με την Άννα, είμαστε τελείως διαφορετικοί ως άνθρωποι. Εκείνη είναι πιο συναισθηματική από εμένα. Εγώ μοιάζω να είμαι. Είναι πιο δομημένη. Αν δεν είχαμε την Άννα θα είχαμε καταστραφεί».

Επιπλέον ο Φάνης Μουρατίδης πρόσθεσε ότι: «Όταν πρωτοείχα έρθει στην Αθήνα ήταν να συνεργαστώ με αυτόν τον άνθρωπο, ένας άνθρωπος που τον θαύμαζα πάρα πολύ. Όταν ήρθε η ώρα να δουλέψω με αυτόν τον άνθρωπο έλεγα “πόσο σε θέλει αυτή η μπάλα;”. Αρχίζει η πρώτη πρόβα και δεν πήγαν όπως τα έχω φανταστεί, η δεύτερη πρόβα με έφερε σε πιο δύσκολη θέση, τρίτη πρόβα αρχίζω και ιδρώνω, τέταρτη πρόβα “λέω Παναγία μου πώς θα τη βγάλουμε;”, έβδομη πρόβα έφυγα από τη δουλειά. Είναι πάρα πολύ δύσκολη επιλογή να φύγεις όταν δεν έχεις άλλη επιλογή.

Βγαίνουν πολλές φορές και λένε “γιατί άντεξαν άσχημες συμπεριφορές”. Εύκολα πράγματα είναι αυτά να τα λέμε. Επειδή είσαι εσύ γενναίος δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι γενναίοι σαν και εσένα. Και επειδή δεν ήμασταν γενναίοι σαν και εσένα πρέπει να μας βασανίζουν; Με απογοήτευσε το περιστατικό. Είχε μία κακοποιητική συμπεριφορά σε επίπεδο συνεργασίας. Τρομερά μεγάλη υποτίμηση, απαξίωση. Δεν υπήρξε όμως ποτέ η σκέψη ότι τελείωσαν όλα».

Διαβάστε επίσης: Φάνης Μουρατίδης: «Τα παιδιά μας βρίσκονται σε άλλη κοινωνία από ότι ήμασταν εμείς. Νοσταλγώ τη δική μας εποχή»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ