Οι πόρτες του Fame Story άνοιξαν ξανά σήμερα, αυτή τη φορά με την υπογραφή της Barking Well Media. Οι παίκτες έκαναν την είσοδό τους στο σπίτι και δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους.

Η Ηρώ, ως διευθύντρια της Ακαδημίας, επισκέφθηκε τους μαθητές προκειμένου να δουν την εμφάνισή τους στο live και να την αξιολογήσουν και στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης εισέβαλε στην μουσική ακαδημία για να τους καλωσορίσει και να τους γνωρίσει καλύτερα και από κοντά!

«Σήμερα ήρθε η Ηρώ έτσι; Ήταν αυστηρή; Όλοι οι καθηγητές είναι επιλεγμένοι για να σας βοηθήσουν και να κάνετε ένα βήμα παραπάνω.

Κάθε μέρα, κάθε βδομάδα θα σας κάνει πιο δυνατούς να κερδίσετε το Fame Story. Έχω αγωνία για το ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι. Εσείς οι τρεις είστε; Δεν το ήξερα! Στράτος, Δημήτρης και Μέγκαν. Σας είπε γιατί; Αυτή τη βδομάδα ο κόσμος θα σας ψηφίσει για να σας δώσει την ασυλία.

Την Παρασκευή θα σας ανακοινώσω ποιον από τους τρεις έχει επιλέξει το κοινό. Έχετε κάτι που θέλετε να σας βοηθήσω; Θα με βλέπετε συχνά. Κοιτάτε την κάμερα και πείτε “Νίκο, σουβλάκια”! Μην με ακούσουν και οι άλλοι αλλά μπορώ να σας κάνω μαθήματα ορθοφωνίας».

Διαβάστε επίσης:

Fame Story: Αυτοί είναι οι 16 σπουδαστές της ακαδημίας

Fame Story: Σε πόσα talent shows έχουμε δει την Αριστέα Αλεξανδράκη;

Τίτος Λαχανάς: Ο πρώτος παίκτης που τραγούδησε στο Fame Story

Fame Story: Η ιστορία του Nikki Glossom που συγκίνησε τους κριτές – «Να σηκώσουμε μαζί τη σημαία της αγάπης»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ