Η Φαίη Ξυλά μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο διαζύγιό της αλλά και τη σχέση της με τον γιο της.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανέφερε ότι: «Οι γονείς μου το περίμεναν ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική, γιατί έπαιζα στην καλλιτεχνική σκηνή της Κέρκυρας. Προσπάθησαν να μου αλλάξουν γνώμη και τους το ανακοίνωσα όταν πέρασα στο Εθνικό.

Δεν πιστεύω πολύ στις συμβουλές και δεν μου αρέσει να μου δίνουν, ούτε να δίνω. Ο γιος μου είναι 8 ετών και έχουμε μια πολύ ωραία σχέση, είμαστε πολύ δεμένοι.

Επειδή όλα γίνονται γρήγορα, πρέπει να είσαι κοντά στο παιδί για να μην χάνεις πράγματα. Θέλω να είμαι πολύ με το παιδί μου και όταν δεν συμβαίνει, λόγω δουλειάς, αισθάνομαι ότι μου χαλάει την ισορροπία. Δεν είμαι αυστηρή με το παιδί μου, αλλά γενικά δεν είμαι αυστηρός άνθρωπος».

Και για το διαζύγιό της ανέφερε ότι: «Δεν με άγχωσε ότι έμεινα μόνη με το παιδί, με άγχωσε το να το διαχειριστώ όσο καλύτερα γίνεται για το παιδί. Πρέπει να καταλάβει το παιδί στο διαζύγιο ότι και οι δύο γονείς το αγαπάμε πολύ, είμαστε εκεί, απλά δεν είμαστε ζευγάρι. Την περίοδο του διαζυγίου συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο, ακόμα και ποιες λέξεις πρέπει να χρησιμοποιήσω. Δεν θα φοβόμουν να γυρίσω σελίδα στη ζωή μου, αν αισθανόμουν ότι το θέλω».

Διαβάστε επίσης: Φαίη Ξυλά: Στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον πρώην σύζυγό της και τον 7,5 ετών γιο τους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ