Μετά από δύο χρόνια σχέσης η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή. Το ζευγάρι εδώ και έξι μήνες σύμφωνα με το You weekly δεν είναι πια μαζί . Η παρουσιάστρια μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Νίκου Ηλιόπουλου έζησε έναν μεγάλο έρωτα. Όλοι μιλούσαν για μια σχέση δυνατή και την παρουσιάστρια να μοιάζει έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα.

Στο πρόσωπο του γοητευτικού επιχειρηματία ήταν ευτυχισμένη. Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου πέρυσι δήλωνε ότι η σχέση τους είναι αρκετά σοβαρή δεδομένου ότι την άφησε να βγει στη δημοσιότητα φουντώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις φήμες για έναν δεύτερο γάμο.

«Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Εάν πατήσεις στο internet “σχέσεις Φαίη Σκορδά” δεν υπάρχει τίποτα πριν από τον γάμο μου. Ήταν ο Γιώργος και τώρα είναι αυτή η φωτογραφία. Αυτό από μόνο του, για να το επιτρέψω να γίνει, σημαίνει πολλά» είχε αναφέρει στο «Ενώπιος Ενωπίω» τότε.

Η περίοδος αυτή για την Φαίη ήταν δύσκολη αφού τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και την επαγγελματική τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως εκείνη τουλάχιστον θα ήθελε, αφού η εκπομπή δεν σημειώνει υψηλά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης και το ζάπινγκ των τηλεθεατών τις περισσότερες φορές την αφήνει κάτω από την βάση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ