25 χρόνια έζησαν μαζί η Φαίη Κοκκινοπούλου και ο Αντώνης Καφετζόπουλος αποκτώντας έναν γιο, τον 23χρονο σήμερα Σπύρο. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους αθόρυβα και χωρίς πολλές δηλώσεις και αναφορές στο διαζύγιό της.

Η είδηση είχε γίνει γνωστή τον Μάρτιο του 2016 όταν ο Αντώνης Καφετζόπουλος επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους σε συνέντευξή του στη Real. «Έχασα το μέτρημα. Ήμασταν 25 χρόνια μαζί με τη Φαίη. Δεν ζούμε πλέον μαζί. Έχουμε χωρίσει καιρό. Δεν χρειάζεται να σταθούμε σε αυτό. Πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε και πλέον μένω με τον γιο μας, τον Σπύρο, που πάει στο Λύκειο».

Αμέσως μετά η Φαίη Κοκκινοπούλου επιβεβαίωσε την είδηση σε τηλεοπτική της συνέντευξη λέγοντας: «Δεν με στεναχωρεί τίποτα, τα πράγματα είναι μια χαρά» ενώ συνέχισε αναφερόμενη στον γιο της Σπύρο: «Είμαι περισσότερο μαμά παρά φίλη με τον γιο μου αλλά έχουμε μια πολύ υγιή και καλή σχέση».

Η Φαίη Κοκκινοπούλου και ο Αντώνης Καφετζόπουλος ποζάρουν μαζί

Ο 23χρονος γιος της Φαίης Κοκκινοπούλου και του Αντώνη Καφετζόπουλου πήρε το πτυχίο του και αυτή ήταν μια υπέροχη αφορμή για ένα οικογενειακό φωτογραφικό κλικ το οποίο ο ηθοποιός μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Ο όρκος. Ωραία στιγμή. Πήγαμε. Όλοι μας. Χαμογελαστοί. Βγάλαμε και αναμνηστικές. Καμαρώναμε σκερπανικά. Γιούπι! Κανονικά είναι μια τυπικότητα. Με μπόλικη συναισθηματική αξία. Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να σκεφτείς ότι όταν ορκίζεσαι, το κάνεις για να έχεις μια ανάμνηση στο μέλλον ότι τις γνώσεις που κέρδισες – το πτυχίο είναι η απόδειξη- ο φ ε ί λ ε ι ς να τις χρησιμοποιήσεις με ακεραιότητα. Όχι ως έρμαια αξεσουάρ των όποιων ιδεολογιών. Γιούπι! Γιούπι! Γιούπι!», έγραψε στη λεζάντα ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Ο όρκος.Ωραια στιγμη. Πήγαμε. Ολοι μας. Χαμογελαστοί. Βγάλαμε και αναμνηστικές. Καμαρώναμε σκερπανικά….

Posted by Andoni Kafetzopoulos on Tuesday, November 22, 2022

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ