Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απόλαυσαν οικογενειακές στιγμές στο σπίτι τους την Κυριακή μαζί με τον γιο τους. Μάλιστα το ζευγάρι μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες το ζευγάρι κρατά αγκαλιά τον γιο του έξω από το σπίτι τους στο χιονισμένο τοπίο. Η φωτογραφία αυτή προκάλεσε και αρκετές αρνητικές αντιδράσεις καθώς πολλοί θεώρησαν ότι δεν θα έπρεπε να εκθέσουν τον λίγων εβδομάδων μικρό σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Τόσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όσο και η Ιωάννα Τούνη απάντησαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Μάλιστα η influencer δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την έντονη κριτκή.

«Σχετικά με χθες: Τα μωράκια ενδείκνυται να βγαίνουν έξω όλο τον χρόνο (ντυμένα κατάλληλα) από τις πρώτες κιόλας μέρες της ζωής τους, να βλέπουν τον ήλιο, να αναπνέουν καθαρό αέρα και να χτίζουν ένα ισχυρό ανοσοποιητικό», ανέφερε αρχικά σε story της στο Instagram.

Επιπλέον στο βίντεο η Ιωάννα Τούνη αναφέρει: «Τώρα που σας βρήκα για πείτε μου λιγάκι. Τι παράνοια έχουν πάθει μερικοί εδώ πέρα στο Instagram που τόλμησα με τον Δημήτρη να βγάλουμε με το μωράκι χθες πραγματικά έξω από το σπίτι για δέκα λεπτά να κάνουμε μια βόλτα. Όλα καλά; Στο εξωτερικό δηλαδή, στις Σκανδιναβικές χώρες που έχει παγωνιά τα μωρά τι θα έπρεπε δηλαδή να μένουν μέσα στο σπίτι και να βλέπουν το φως του ήλιου μετά από μήνες; Οι γιατροί συστήνουν τα μωράκια να βγαίνουν έξω να χτίζουν ένα ισχυρό ανοσοποιητικό, να παίρνουν καθαρό αέρα. Αυτά. Ευχαριστώ. Μη με πρήζετε. Έλεος!Ανοίξτε και εσείς κανένα βιβλίο και διαβάστε. Μη βλέπετε μια φωτογραφία μόνο και αρχίζετε πιστολιές. Κουράσατε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ