Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για το άγνωστο παρασκήνιο και τη συνάντηση που είχαν οι παίκτες του Survivor All Star με τον Ατζούν Ιλιτζαλί πριν από την αναχώρησή τους για Άγιο Δομίνικο.

«Έγινε ένα ραντεβού πριν φύγουμε για τον Άγιο Δομίνικο, παρουσία όλων των παικτών, του Ατζούν Ιλιτζαλί, του Γιώργου Λιανού και στελεχών της Acun Medya. Όλοι μαζί κάναμε αυτό το ραντεβού και είπαμε ότι επειδή στα προηγούμενα υπήρχε αυτό το πράγμα με τα κινητά, με τις κλεψιές και όλα αυτά, θα κάνουμε μια συμφωνία όλοι εδώ μπροστά», αποκάλυψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην εκπομπή «Ελένη».

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως υπήρξε ρητή εντολή από τον Ατζούν: «Αν πιαστεί κάποιος με κινητό είστε σύμφωνοι να αποχωρήσει; Να αποβληθεί; Οπότε, συμφωνήσαμε όλοι οι παίκτες σε αυτό, ότι αν πιαστεί κάποιος με κινητό, θα αποχωρήσει, θα αποβληθεί από το παιχνίδι», εξήγησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και συνέχισε: «Η συμφωνία αυτή έγινε πριν ταξιδέψουμε».

Έτσι εξηγείται και το γεγονός πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα δεν είχαν καμία επίπληξη αλλά αποβλήθηκαν απευθείας από το ριάλιτι επιβίωσης, έπειτα από τη μαρτυρία του Νίκου Μπάρτζη ότι τις είδε στο δάσος με κινητό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ