Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της ελληνική showbiz. Η δημοσιογράφος, YouTuber και επιχειρηματίας ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν τη γυμναστική και προσέχουν πολύ τη διατροφή τους. Προσπαθεί να αθλείται σχεδόν καθημερινά, ακολουθώντας πρόγραμμα εκγύμνασης που περιλαμβάνει αρκετά βάρη και λιγότερες αερόβιες ασκήσεις.

Τώρα που το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και ενόψει των εμφανίσεών της στις παραλίες, η Ευρυδίκη αποφάσισε να ακολουθήσει το πολύ αυστηρό πρόγραμμα του πατέρα του συντρόφου της, Κωνσταντίνου Βασάλου, και γνωστού προπονητή σωματικής διάπλασης, Γιάννη Βασάλου.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, το απόγευμα της Τρίτης, δημοσιεύοντας στα instastories της μια φωτογραφία με τον μέλλοντα πεθερό της, αμέσως μετά την προπόνησή τους. Όπως φαίνεται η Ευρυδίκη τα… βρήκε σκούρα, με αποτέλεσμα μετά την προσπόνηση να είναι εξουθενωμένη. “Από την προπόνηση που μου έκανε, έχω αρχίσει να τα βλέπω διπλά”, ήταν το σχόλια που συνόδευε την selfie τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ