Παρά τις φήμες που θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, το ζευγάρι κάνει διακοπές στην Κρήτη.

Οι χωριστές διακοπές του ζευγαριού έκαναν τους διαδικτυακούς τους φίλους να αναρωτιούνται αν το ζευγάρι έχει χωρίσει. Ωστόσο η δημοσιογράφος και ο personal trainer είναι ακόμη μαζί και βρίσκονται στην Κρήτη.

Θυμίζουμε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος, αφού επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από τα γυρίσματα στο εξωτερικό για το Asia Express, έκανε διακοπές με φίλους του και το ίδιο έκανε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Οι δυο τους πλέον βρίσκονται στην Κρήτη και κάνουν μαζί διακοπές στα Χανιά, όπως φαίνεται από τα stories τους, αν και ακόμη, δεν έχουν κάνει καμία κοινή ανάρτηση. Το ζευγάρι βρίσκεται εκεί μαζί με τον Κώστα Κοκκινάκη και την Χριστίνα Κανελλοπούλου.

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε αρκετά Instagram stories από την απόδρασή τους χωρίς ωστόσο να βλέπουμε τον αγαπημένο της. Λίγο αργότερα ο πρώην παίκτης του Survivor ανέβασε μια φωτογραφία από τον προορισμό των διακοπών τους, όπου μας δείχνει την θέα της περιοχής το βράδυ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ