Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τι συνέβαινε πίσω από τς κάμερες όταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου της μιλούσε για τον σύντροφό της Χρήστο Δάντη.

Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor All Star βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και κοίταξε την κάμερα θέλοντας να απευθύνει ένα μήνυμα στον Χρήστο Δάντη. «Χρήστο η Ασημίνα σε αγαπάει τόσο πολύ. Έκλαιγε. Καθόμασταν μαζί off camera και έκλαιγε. Μιλούσε συνέχεια για εσένα. Ο Χρήστος μου και ο Χρήστος μου έλεγε. Στο μεταφέρω. Σε σκέφτεται πολύ. Είναι βουνό.

Συγκινούμε γιατί η Ασημίνα από τις 10 κουβέντες μου λέμε, οι 8 ήταν για τον Χρήστο. Τον λατρεύει. Μου έλεγε πράγματα που κάνουν στη ζωή τους στην Αθήνα. Τον αγαπάει πάρα πολύ. Βγήκα λοιπόν να τα πω γιατί θα κάνει καιρό να την ακούσει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Δάντης με την Ασημίνα Χατζηανδρέου διατηρούν δεσμό ενώ πρόσφατα είχαν περάσει μια μικρή κρίση.

«Δεν είμαι σε καλή φάση. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο και δεν ήμουν πολύ καλά τελευταία. Αλλά εντάξει, θα τη λύσουμε και θα προχωρήσουμε. Η σχέση μας είναι επίσημη, δεν χρειάζεται να φορέσω κάποιο δαχτυλίδι», έλεγε στις δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Πώς αντέδρασε ο Χρήστος Δάντης όταν ρωτήθηκε για αυτή την παρεξήγηση; Ο τραγουδιστής βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου της Νένας Χρονοπούλου τον Δεκέμβριο ωστόσο με χαμόγελο προσπάθησε να αποφύγει την απάντηση για την παρεξήγηση με τη σύντροφό του.

«Όλοι οι άνθρωποι τσακώνονται αλλά αυτό δεν είναι θέμα που μας αφορά σήμερα, εδώ είμαστε για άλλο λόγο» είπε μονάχα ο Χρήστος Δάντης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ