Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλοντας να επιβεβαιώση τη σχέση που είχε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα με τον Bo αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που είχαν οι δυο τους μια ημέρα πριν μπούνε στο Survivor All Star.

Η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και σχολίασε τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε ότι είδε τον Bo και μίλησε μαζί του κατά τη διάρκεια μιας βίντεοκλήσης που έκανε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα μαζί του την τελευταία ημέρα που είχαν πρόσβαση στα κινητά τους.

«Εγώ πάντως τον χαιρέτησα τον Bo σε βίντεο κλήση που είχανε με την Καρολίνα πριν μπούμε στο Survivor. Ήμασταν όλοι μαζί σε ένα ξενοδοχείο για μια ημέρα πριν ξεκινήσει το Survivor. Πέρασα λοιπόν δίπλα από την Καρολίνα και είδα τον Bo. Τον χαιρέτησα. Θέλω να πω ότι εγώ τον είδα τον Bo. Υπήρχε αυτή η σχέση», δήλωσε η ίδια.

Παράλληλα αναφερόμενη στην ατάκα της Καρολίνας «η αγάπη δεν έχει όρια», η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολίασε: «Αγάπη δεν υπάρχει. Εννοώ ότι μπορεί να υπάρξει μακροπρόθεσμα αλλά μέσα σε δύο εβδομάδες νομίζω ότι δεν μπορεί. Ο Μάριος έχει μπει με έναν στόχο. Είχε φτάσει στο πρώτο Survivor μέχρι τον τελικό. Έχει μπει λοιπόν ξεκάθαρα, όπως οι περισσότεροι εκεί, για να πάει μέχρι το τέλος».

Να θυμίσουμε ότι η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα διατηρούσε δεσμό με τον Bo πριν μπει στο Survivor All Star, ενώ μετά τα τρυφερά τετ α τετ με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη ο γνωστός ράπερ ξεκαθάρισε πως η σχέση τους αποτελεί πλέον παρελθόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ