Μπορεί τα ρεπορτάζ να θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, και να βρίσκεται ήδη σε μια άλλη σχέση, ωστόσο η ίδια αρνείται να μιλήσει δημόσια για τα προσωπικά της.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε την Τρίτη 23 Ιανουαρίου καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά να τη ρωτάει ευθέως τι συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Νομίζω ότι σήμερα έχω έρθει εδώ για να μιλήσω για τη συμμετοχή μου στο Survivor και όχι για τα προσωπικά μου. Απλά έχω και έχουμε – γιατί ο Κωσταντίνος δεν ειναι εδώ να υπερασπιστεί τον εαυτό του -αποφασίσει να μην μιλάμε για τα προσωπικά μας.

Θα μου πεις “ναι, οκ πριν ανεβάζατε”. Αλλά οι άνθρωποι αλλάζουν, εξελισσόμαστε όλοι. Χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος συγκεκριμένος, ότι έχει συμβεί κάτι. Απλά είμαστε καλά», δήλωσε η ίδια.

Ο καλός φίλος του ζευγαριού Κώστας Οικονόμου μίλησε για τη σχέση τους στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» αποκαλύπτοντας: «Έχουν χωρίσει, δεν έχουν μαλώσει, ούτε τίποτα ακραίο. Φυσιολογικό να υπάρχει ακόμη αγάπη. Η αποχώρησή της ήταν σοκ για τον Κωνσταντίνο, δεν το περίμενε καθόλου. Στην αρχή θα του φανεί περίεργο».

Στη συνέχεια εξήγησε για ποιο λόγο μένουν στο ίδιο σπίτι: «Δεν είναι εύκολο να βρεις σπίτι στην Αθήνα, οπότε η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος μένουν ακόμη στο ίδιο σπίτι. Είναι ο ένας για τον άλλον, ήταν πέντε χρόνια μαζί. Πολλά χρόνια. Ο χωρισμός ήταν μια κοινή απόφαση και έχει επέλθει πολύ πριν το Survivor. Τώρα αν θα τα ξαναβρούν από αυτούς εξαρτάται»

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης… προβληματισμένος και στενοχωρημένος. Δεν ξέρω τι πήγε τόσο στραβά και της στοίχισε την παραμονή της στο παιχνίδι. Την ξέρω τόσο καλά. Τι να έκανε; Ένας άνθρωπος λογικός, δεν ενοχλεί, δεν θα σε μειώσει ποτέ, δεν θα σε ζημιώσει ποτέ. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος. Έπεσα πραγματικά από τα σύννεφα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ