Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου περιγράφει μέσα από μια συνοπτική ανάρτηση το Survivor έτσι όπως το έζησε. Αφορμή για αυτή την ανάρτηση της το μήνυμα που ήθελε να περάσει προς τους followers τους να μην τα παρατούν ποτέ και να αγωνίζονται ώστε να πετύχουν αυτό που θέλουν.

«Ήρθε η ώρα να υμνήσω το Survivor όπως το έζησα εγώ. Χτύπησα, πάλεψα, συγχάρηκα με τους αγαπημένους μου, αγαπήθηκα, έδωσα όμως και πολύ αγάπη σε αυτούς. Τα έβαλα με παιδιά 20 ετών και άλλοτε φούσκωσα και «κλάταρα» και άλλοτε έκανα το απίθανο! Νικήσα(με)! Μα ποτέ ποτέ δεν τα παράτησα», ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την εμπειρία της στο Survivor.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτό θέλω σήμερα να σας πω με αυτό το post. Να μη τα παρατάτε ποτέ, να παλεύετε με νύχια και με δόντια. Αρκεί να το θέλει κάθε κύτταρο σας. Και τότε γίνεται.

Ευχαριστώ τον θεό για αυτή την ευκαιρία που μου δόθηκε να ζήσω 4 μήνες μακριά από την οικογένεια μου και την αληθινή ζωή. Με έκανε να ανακαλύψω ποσό δυνατή είμαι. Σας ευχαριστώ και έναν έναν όλους εσάς που με βάλατε στα σπίτια σας που με νιώσατε και με αγαπήσατε».

Θυμίζουμε ότι η παίκτρια αποχώρησε από το reality επιβίωσης μετά από περίπου 4 μήνες στον Άγιο Δομίνικο. Τότε είχε αναφέρει ότι ο κόσμος την είχε παρεξηγήσει με τη συμμετοχή τους στο My style rocks. Το κύμα αγάπης που δέχτηκε στο Survivor την είχε συγκινήσει, καθώς όπως είχε πει ο κόσμος είδε τον χαρακτήρα της.

Επιπλέον, η πρώην παίκτρια του Survivor προχώρησε σε μια κίνηση αγάπης μετά την αποχώρηση από το reality επιβίωσης. Έτσι, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε μια σημαντική δωρεά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» μετά το Survivor.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ