Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επέστρεψε από το Survivor All Star και πίσω στην Ελλάδα είδε κάποιες σχέσεις της να διαλύονται.

Συγκεκριμένα οριστική ρήξη ήρθε ανάμεσα σε εκείνη και τη Βρισηίδα Ανδριώτου έπειτα από τη διαμάχη της με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Παρασκευή 17 Μαρτίου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δήλωσε σχετικά: «Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου σε αυτό το θέμα. Έχω πει κιόλας ότι θα ήταν σωστό να μιλήσουμε αλλά αν δεν θέλει η κοπέλα δεν θα κάτσω να την παρακαλέσω. Εγώ έχω κάνει την κίνηση. Αν δεν, να είναι καλά, καλή επιτυχία στη ζωή της.

Εγώ την κρατάω μέσα μου με αγάπη. Στεναχωρήθηκα, γιατί δεν περίμενα ότι δεν θα με καταλάβει. Πίστευα ότι θα είχε μία πιο αντικειμενική άποψη, επειδή έχει ζήσει και το παιχνίδι. Την πήρα τηλέφωνο μόλις γύρισα από το Survivor».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βρισήιδα Ανδριώτου δήλωσε για το τέλος της φιλίας τους στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες. Δεν είναι η πρώτη φορά που πληγώνομαι. Έχω πάρει μια απόφαση και θέλω να την τηρήσω. Εγώ τη φιλία που είχα μέσα στο παιχνίδι την τίμησα και έξω, δεν είναι μια παρεξήγηση που έγινε στο παιχνίδι, αλλά έξω. Εγώ μια χαρά τα πήγαινα, δεν είναι ότι δε κράτησα τη φιλία μου.

Υπάρχει όμως και κάτι που λέγεται σεβασμός και κάπου χάθηκε στη μετάφραση. Αν θελήσω να βγω μαζί της, θα βγω, δεν θα το πω στην τηλεόραση. Δεν αφορά κανέναν αυτό».

Αναφορικά με τον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα, η Βρισηίδα Ανδριώτου ανέφερε ότι τον βλέπει αρκετά πιεσμένο και στεναχωρημένα. «Και όλα τα παιδιά φαίνεται ότι ζορίζονται πολύ και δεν περνάνε καλά εκεί μέσα», σχολίασε.

Επίσης, η Βρισηίδα Ανδριώτου δήλωσε: «Όταν γίνεται κάτι που αφορά τον Σπύρο, όλοι πέφτουν σε μένα. Με έχει πιέσει πολύ αυτό. Γι’ αυτό δυο μήνες δεν ήμουν καλά, ούτε τώρα είμαι. Προσπαθώ να πατήσω στα πόδια μου. Εφόσον έχω φύγει από το παιχνίδι μη με μπλέκεται, αφήστε με. Έχω πιο σοβαρά προβλήματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ