Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχει επιστρέψει στην Ελλάδα έπειτα από τη συμμετοχή της στο Survivor All Star και, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να αντιμετωπίσει το τέλος της φιλίας της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Open Weekend» αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που την έκανε να πει το ναι και να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

«Έχω ηρεμήσει, φαίνεται και στο πρόσωπό μου. Μου άρεσε η απόφαση να πάω στο Survivor για να ξεπεράσω και λίγο τον πρόσφατο χωρισμό μου. Δεν θα πω ότι τα κατάφερα αλλά είμαι σε πολύ καλύτερα επίπεδα απ’ όταν έφυγα», δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχετικά με την εμπειρία της στο Survivor.

Στη συνέχεια αναφερόμενη στη Βρισηίδα Ανδριώτου είπε: «Αν μία φιλία είναι φιλία δεν μασάει από τέτοια πράγματα, ειδικά όταν και οι δύο έχουν περάσει αυτή την εμπειρία. Αυτό πάει να πει ότι δεν ήταν πραγματική φιλία. Θα ήθελα να πω στη Βρισηίδα να σταματήσει να βγαίνει και να μιλάει για μένα, γιατί δεν την τιμάει αυτό.

Δεν σέβεται αυτά που έχουμε περάσει, γιατί δε μου δίνει την ευκαιρία να μιλήσουμε. Εγώ δεν ξεπουλήθηκα για ένα παιχνίδι. Την ίδια άποψη είχα για αυτόν τον άνθρωπο (Σπύρο Μαρτίκα) και πριν, δεν έκανα κωλοτούμπα».

Όσον αφορά τον Τάκη Καραγκούνια η ίδια δήλωσε: «Ο Τάκης μπορεί να είναι ένας οξύθυμος άνθρωπος κάποιας ηλικίας, να βλέπει αλήθειες και να τις λέει αλλά πρέπει να σκεφτούμε και τους υπόλοιπους, που μπορεί να μη θέλουν να τον ακούνε. Είναι ξεκάθαρα παιχνίδι ψυχολογίας, όχι δύναμης».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ