Η Εύη Βατίδου, απάντησε σε όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας στις τηλεοπτικές κάμερες για το ενδεχόμενο επανασύνδεσής τους.

«Η επανασύνδεση είναι ένας πολύ καλός ορισμός και σημαίνει ότι όταν οι άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί, έρχονται πιο κοντά. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έρθει πιο κοντά και αυτή είναι η έννοια της επανασύνδεσης. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο έχει συμβεί όλο αυτό. Δεν θα γίνει επανασύνδεση κινητής τηλεφωνίας ή νέου συμβολαίου αλλαγής ρεύματος. Είμαι μαμά, είμαι μητέρα του Χρήστου και της Μάιρας, πρώην κυρία Κούγια και πάντα η Εύη Βατίδου, τα παιδιά μου είναι ο Χρήστος και η Μάιρα  και αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Δεν ξέρω για αυτά τα πράγματα, εγώ ξέρω μόνο αυτά που μου λέει ο ίδιος απευθείας. Είδα τις δηλώσεις του και ήταν πολύ σαφής και ξεκάθαρος σε αυτά που είπε. Ασχέτως από τις δηλώσεις, μιλάμε στο τηλέφωνο και μπορεί να μου τα πει και ο ίδιος αυτά. Δεν χρειάζεται να μου μεταφέρετε κάτι συγκεκριμένο.  Όποιος θέλει να λύσει τα προσωπικά του τα λύνει μεταξύ του. Μιλάμε στο τηλέφωνο, αυτό είναι δικό μας θέμα.

Νόμιζα ότι με είπε υψηλότατη. Δεν κατάλαβα τι μου λέτε. Εμείς θέλουμε να είναι πολύ ευτυχισμένος σε ό,τι επιλογή κάνει. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό. Δεν έχω καμία σχέση με τις γνωριμίες, τις φιλίες, τις δουλειές του Αλέξη. Δεν μπλέκομαι. Εγώ θέλω να τον βλέπω ευτυχισμένο και καλά και με χαροποιεί όλο το γεγονός», δήλωσε η Εύη Βατίδου.

Διαβάστε επίσης:
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έχω σχέση! Οι δηλώσεις της μού δημιουργούν πρόβλημα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ