Το νέο της βιβλίο με τίτλο «Γράμμα στη μαμά και τον μπαμπά που είναι ο αληθινός Άη Βασίλης» παρουσίασε η Εύη Φραγκάκη το απόγευμα της Πέμπτης. Η δημοσιογράφος είχε σε αυτή τη σημαντική της στιγμή όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα στο πλευρό της. Δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο σύντροφός της, Γιώργος Φιλόπουλος και ο γιος της, Σταύρος.

Η σχέση του ζευγαριού μετρά περίπου πέντε χρόνια. Φυσικά, η Εύη Φραγκάκη έχει φροντίσει να γνωρίσει τον σύντροφό της στον γιο της και έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους μια καλή σχέση. Τον περασμένο Οκτώβρη μάλιστα ταξίδεψαν όλοι μαζί στην Κρήτη.

«Ήθελε να περπατήσει στην Σπιναλόνγκα, να βρεθεί στο νησί, να ζήσει και εκείνος την ενέργεια αυτού του ξεχωριστού τόπου. Τον θαυμάζω και τον σέβομαι», είχε γράψει στο Instagram της η Εύη Φρεαγκάκη ανεβάζοντας μια φωτογραφία του 13χρονου γιου της. Τον Σταύρο απέκτησε από τον γάμο της με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κοτταρίδη.

«Ο γιος μας ήταν και παραμένει για πάντα η πρώτη μας και σημαντικότερη έγνοια. Δεν είμαστε εχθροί επειδή χωρίσαμε. Χωρίσαμε, επειδή ακριβώς δεν είχαμε λόγο να γίνουμε εχθροί στο μέλλον. Περάσαμε άπειρες ώρες συζήτησης για το ποια ήταν η ιδανικότερη λύση για τη ζωή και των τριών μας και η απόφαση που πήραμε ήταν αρχικά επίπονη, αλλά συνειδητή και, όπως πιστεύαμε, αποδείχτηκε πολύ πιο υγιής για το μέλλον όλων μας. Το διαζύγιο, όταν αφορά σε ένα μέχρι πρότινος αγαπημένο ζευγάρι, δεν μπορεί να είναι βελούδινο, έχει σκληρή όψη, αφού οι συναισθηματικές ισορροπίες άλλαξαν και οι όμορφες κοινές στιγμές σταμάτησαν να υπάρχουν. Επρόκειτο για ένα διαζύγιο, ωστόσο, στο οποίο αποφύγαμε τις συγκρούσεις και τις ακραίες συναισθηματικές εξάρσεις που δεν μας εξέφραζαν», είχε πει η Εύη ΦΡαγκάκη σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Από την παρουσίαση βιβλιου δεν θα μπορούσε να λείπει και η αδερφή της, Μαρία Φραγκάκη που συνοδευόταν από τον σύζυγό της, Νίκος Μάρκογλου αλλά και τους συνεργάτες της στην εκπομπή του Open.

Δημήτρης Μηλιόγλου,Εύη Φραγκάκη, Νίκος Μάρκογλου, Σάββας Πούμπουρας, Ελένη Τσολάκη καιΜαρία Φραγκάκη 

Φωτογραφίες: Έλλη Πουπουλίδου/NDP