Η Εύη Δρούτσα και ο Βo ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Δευτέρας. Η στιχουργός και ο μουσικός είναι ένα από τα 18 ζευγάρια του νέου κύκλου του J2US. Οι δυο τους μίλησαν στο στούντιο της εκπομπής για τη συμμετοχή τους στο φαντασμαγορικό σόου.

Μάλιστα η Εύη Δρούτσα δήλωσε ενθουσιασμένη με την επιστροφή της στην τηλεόραση. «Το Σάββατο έκανα κάτι που μου άρεσε. Είδα ότι ο Νίκος Κοκλώνης έχει εξελιχθεί πολύ φωνητικά. Του πρότεινα να του γράψω τραγούδι. Του το είπα χθες με μήνυμα. Ο καθένας μας έχει μέσα έναν άλλον άνθρωπο που δεν τον βγάζει. Οι στίχοι που θα του γράψω θα έχουν μια ροή. Ο Νίκος δεν είναι μόνο αυτό που δείχνει. Είναι αληθινός, αλλά μην μου πεις πως δεν νιώθει μοναξιά. Άρα ένα τραγούδι που να μιλάει για τη μοναξιά θα ήταν ιδανικό για εκείνον. Είναι δοτικός…» είπε η ίδια.

Μάλιστα οι δυο τους αποκάλυψαν πως το επόμενο Σάββατο θα ερμηνεύσουν το τραγούδι «Μάτια βουρκωμένα», ένα τραγούδι που έχει «πει στον κινηματογράφο ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ», όπως τόνισαν χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ