Η Εύη Δρούτσα μίλησε τις μεγάλες της συνεργασίες της αλλά και την απόφαση που πήρε πρόσφατα να μετακομίσει σε ένα μικρότερο σπίτι.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και στον Νίκο Γεωργιάδη, ανέφερε: «Μένω έναν μήνα. Το έψαχνα πολύ καιρό αυτό το σπίτι. Είναι μικρό από άποψη. Όταν είσαι μόνος σου, δεν χρειάζονται τα περιττά. Έδωσα την κουζίνα μου.

Εγώ να μαγειρέψω για εμένα; Πότε μαγείρευα; Αλλά παραγγέλνω και τρώω. Πήρα τον φούρνο μικροκυμάτων, γιατί μου αρέσει πολύ να κάνω μπρόκολο. Μπορώ να ζω μόνο με μπρόκολο», είπε στην τηλεόραση του open.

«Ούτε με νοιάζει ο καθρέφτης. Είναι ο καιρός που έκανα την ένεση της ελευθερίας. Άσε με, θα πεθάνουμε στους χρυσούς και στους πλατινένιους δίσκους. Δεν είμαι να ακούσω μουσικές. Κάνω τραγούδια σε νέους, αλλά δεν θα πάω σε έναν άνθρωπο που δεν έχει δουλέψει καθόλου τη φωνή του. Δεν μπορώ να σου πω ότι κάνω μια δουλειά και τελείωσε, όπως έκανα κάποτε και δεν πληρωνόμουν», δήλωσε.

Τέλος η Εύη Δρούτσα ανέφερε πως στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τραγουδιστή: «Είχα σχέση με τραγουδιστή, κράτησε καιρό, μέναμε μαζί».

Διαβάστε επίσης:
Διονύσης Μακρής: Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Εύη Δρούτσα στο πλευρό του παρουσίασε το νέο του single

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ