Μια ξεχωριστή εμφάνιση στο πλευρό του Άδωνι Γεωργιάδη έκανε το βράδυ του Σαββάτου η Ευγενία Μανωλίδου. Η γνωστή μαέστρος συνόδευσε τον σύζυγό της στο χριστουγεννιάτικο gala των «Αθηναΐδων» και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, Η Ευγενία Μανωλίδου επέλεξε ένα off white one shoulder φόρεμα.

Μπορεί το γνωστό ζευγάρι να κάνει σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις, ωστόσο, η συγκεκριμένη φιλανθρωπική βραδιά ενόψει των Χριστουγέννων ήταν μια εκδήγλωση από την οποία δεν θα μπορούσαν να λείψουν. Έτσι, η Ευγελία Μανωλίδου συνόδευσε τον σύζυγό της και γνωστό πολιτικό στο event, Η Ευγενία μανωλίδου επέλεξε για τη βραδιά ένα off white one shoulder μακρύ φόρεμα διακοσμημένο με πετράδια. Το συνδύασε με κόκκινο κραγιόν και χρυσό clutch τσαντάκι και χρυσές γόβες. Το σύνολό της ολοκλήρωμε ένα μαύρο πανωφόρι.

Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βραδιά αναφέροντας: «Στην εκδήλωση των “Αθηναΐδων” για μία ακόμη χρονιά, ενός συλλόγου που κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας. Συγχαρητήρια σε όλες τις κυρίες του συλλόγου, με την Πρόεδρο Ρένα Βασιλάκη στα καλύτερά της. Είμαστε πάντα κοντά σας. Χρόνια Πολλά σε όλους!».

Αλλά και ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε με τη σειρά του μια ανάρτηση αναφέροντας: «Όπως κάθε χρόνο έτσι και χθες με την Ευγενία Μανωλίδου βρεθήκαμε στο Χριστουγεννιάτικο Gala των Αθηναΐδων. Μαζί μας χθες και ο Τάκης Θεοδωρικάκο. Η Ρένα Βασιλάκη τα διοργάνωσε όλα άψογα όπως πάντα και τιμήθηκε ο παγκοσμίως καταξιωμένος γιατρός Λαπαροσκοπικής και Ρομποτικής Χειρουργικής κ. Κωνσταντινίδης Κων/νος. Άνθρωπος που έχει σώσει χιλιάδες συνανθρώπους μας. Η εθελοντική προσφορά όλων των μελών των Αθηναΐδων και ειδικά του ΔΣ τους αξιέπαινη! Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ