Η Ευγενία Δημητροπούλου φόρεσε τα καλά της και βρέθηκε με χαρά στον γάμο της αδελφής της, Αμαλίας Δημητροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός που όπως έγινε γνωστό παντρεύτηκε μυστικά τον αγαπημένο της  Στέλιο Βλατάκη πριν από λίγους μήνες, είχε και πάλι χαρές στο σπίτι της.

Η αδελφή της, Αμαλία παντρεύτηκε τον καλό της και η Ευγενία Δημητροπούλου μαζί με τις φίλες της νύφης βρέθηκαν στο σπίτι για τις ετοιμασίες του γάμου. Το team bride μάλιστα ανέβασε και video με τα παρασκήνια από την προετοιμασία της νύφης.

Η Ευγενία Δημητροπούλου επέλεξε μια εντυπωσιακή μοβ τουαλέτα για τον γάμο της αδελφής της. Το one shoulder φόρεμά της ήταν πλισέ από τη μέση και κάτω και την έκανε να έχει μια theatrale εμφάνιση.

Η πρωταγωνίστρια από τη σειρά «Ήλιος» ανέβασε και φωτογραφίες στο Instagram της σχολιάζοντας τη βροχερή μέρα του γάμου της αδελφής της και αναφέροντας: «Χωρίς την βροχή δεν θα υπήρχε το ουράνιο τόξο!».

Τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων ήταν πολλά και ανάμεσα σε αυτά και οι ευχές του συμπρωταγωνιστή της Πέτρου Λαγούτη που της ευχήθηκε να χαίρεται το ζευγάρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ