Τον περασμένο Αύγουστο η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάφτισαν την κόρη τους, Ευαγγελία. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2021 σε στενό κύκλο, πραγματοποιεί σπάνια δημόσιες εμφανίσεις.

«Ο σύζυγός μου, αγαπάει τη δουλειά μου, του αρέσει να με βλέπει, όμως ο ίδιος αποφεύγει τη δημοσιότητα, δεν του αρέσει», έχει δηλώσει η Ευγενία Δημητροπούλου για τον νευροχειρουργό σύζυγό της.

Η παράσταση που παρακολούθησαν

Σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του, το ζευγάρι επέλεξε να παρακολουθήσει την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Για μια ζωή» στο Θέατρο Πειραιώς 131.

Πρόκειται για μια κωμωδία καταστάσεων που διαδραματίζεται το 1943 στο Αίγιο και υπογράφουν ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας. Στο έργο μία νέα γυναίκα και δύο νέοι άντρες μοιράζονται μία απίστευτη περιπέτεια ζωής! Και μαζί τους τη μοιράζονται τα πεθερικά και οι φίλοι τους.

Για την έξοδό τους η Ευγενία Δημητροπούλου επέλεξε ένα μαύρο σύνολο το οποίο «φώτισε» με ένα φλοράλ λευκό παλτό με πράσινους και καφέ χρωματισμούς. Στο μακιγιάζ της επέμεινε στο κόκκινο κραγιόν το οποίο αγαπά πολύ στις εμφανίσεις της.

Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης φωτογραφίζονται με την Κατερίνα Τσάβαλου.

Πώς γνωρίστηκαν η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης;

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω ενός φίλου τη Ευγενίας Δημητροπούλου που είναι πρώτος ξάδελφος του συζύγου της. Το πρώτο τους ραντεβού δεν είχε πάει πολύ καλά όπως είχε παραδεχτεί η ηθοποιός χαρακτηρίζοντάς το «βατερλό». Όμως στη συνέχεια ήρθε ο έρωτας, αλλά και η υιοθεσία της κόρης τους.

Διαβάστε επίσης:

Οι παρουσίες στην επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Πειραιώς 131

Ευγενία Δημητροπούλου: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με τον Στέλιο Βλατάκη μετά τον γάμο τους – Η ιδιαίτερη ζώνη κόσμημα που επέλεξε η ηθοποιός

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είχα καθόλου άγχος στο γάμο, είχα αγωνία για την κόρη μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ