Νύφη ντύθηκε η Ευγενία Δημητροπούλου, χωρίς να το πάρει κανείς είδηση! Το μεσημέρι της Παρασκευής, η ηθοποιός παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Κηφισιάς, τον εκλεκτό της καρδιάς της, Στέλιο Βλατάκη.

Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε, το πρωί της Τρίτης, η Όλγα Λαφαζάνη μέσα από την εκπομπή «Happy Day». «Είναι πολύ χαρούμενοι. Πολύ ερωτευμένοι. Έχουν γνωριστεί εδώ και ενάμισι χρόνο περίπου. Συγκατοίκησαν αμέσως λόγω του Covid-19. Η πρόταση γάμου είχε γίνει λίγο πριν από τις γιορτές», είπε χαρακτηριστικά.

(Instagram/evgeniadimitropoulou)

Η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος» και ο διακεκριμένος νευροχειρουργός επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οπότε έτσι αποφάσισαν να κάνουν και με τον γάμο τους. Το μυστήριο τελέστηκε παρουσία λίγων καλών φίλων και στενών συγγενών, με το ζευγάρι να είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης γνωρίζονται εδώ και ενάμισι χρόνο και η συγκατοίκηση ήρθε σχεδόν αμέσως. «Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Η αδερφή μου το ήξερε, είχαν πάει μαζί για να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω από το γύρισμα κουρασμένη και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι», είχε εξομολογηθεί πρόσφατα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 η ηθοποιός.

(nevroxeirourgos-vlatakis.com)

Μάλιστα, αναφερόμενη στην πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της, είχε αποκαλύψει: «Ναι, μου έγινε πρόταση γάμου. Ήταν απρόσμενη για μένα. Δεν το περίμενα καθόλου. Μπήκα μέσα στο σπίτι και το είδα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, η αδερφή μου το ήξερε, ήταν συνεργός. Είχαν πάει μαζί να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω κουρασμένη από το γύρισμα και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Λίγο πριν από τις γιορτές έγινε. Ήταν σε εκείνο το κενό που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά. Πήρα την αδερφή μου τηλέφωνο, η οποία είχε φύγει από το σπίτι λίγο πριν από την πρόταση. Τους γονείς μου, οι οποίοι για λόγους υγείας έχουν κατέβει στην Αθήνα. Έχουμε μοιραστεί ωραίες στιγμές με τους γονείς, τον αδερφό μου και τους συντρόφους μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ